285 total views

Dumitru Tărășenie și-a dat demisia din Partidul Național Liberal, partid condus de 10 ani de veșnicul și eternul Cristian Buican cel care în locul unor oameni de valoare a ținut să își pună în consiliul județean și local marionete care să nu facă o opoziție în noua legislatură, ținând cont că Mircia Gutău și Constantin Rădulescu, liderul PER și respectiv PSD, au în continuare alături de acesta o colaborare administrativă politică. Chiar dacă niciunul nu va recunoaște acest lucru, cei care astăzi ocupă funcții administrative cunosc dedesubturile PNL, PSD și PER. Conviețuire totală la nivel de lideri, prin afaceri!

Credem că, sătul de mașinațiunile liderului PNL, Cristian Buican, în defavoarea oamenilor care au muncit pentru acest partid la Vâlcea, liberalul Tărășenie a hotărât să părăsească această formațiune politică. În opinia noastră, acesta mai are multe de spus și de făcut pentru politica locală și după cum îl cunoaștem și ținând cont de gesturile acestuia credem că singurul partid unde s-ar putea îndreapta este PSD. Să nu uităm că din PSD, cu o altă conducere la vremea respectivă, a ajuns la PNL. Așteptăm prestația politică a acestuia ce cu siguranță nu va lipsi în campaniile electorale pentru următoarele alegeri.

Este cât se poate de clar că tot mai mulți rup rândurile unui partid politic strângându-le pe ale altuia. Vom vedea cu siguranță la localele din 2020 aceiași oameni politici, dar în altă parte – de la PSD la PNL și de la PNL la PSD ori de ce nu, la PER, lucru care nu este tocmai corect, iar votantul va taxa această „plimbare” pe eșicherul politic, a unora sau a altora.

Nu condamnăm plecarea liberalului Tărășenie de la PNL știut fiind faptul că liderul acestora, Cristian Buican, face legea în partid pe plan județean atacându-și proprii membri de partid, iar când nu îi convine de cineva, mai nou, ca să găsească o scuză pentru că nu are alta, îl dă afară pe motiv că nu și-a plătit cotizația (vezi cazul Cristi Iliescu).

Cu siguranță, dacă Partidul Național Liberal, la ora actuală numără 1000 de membri sau 10.000, nu contează câți, 10% din ei poate că au cotizația plătită, restul nu. Dacă nu îi convine liberalului Buican ce scriem, poate să ne demonstreze public cu documente oficale din care să reiasă numărul membrilor de partid și să ne facă dovada că aceștia au cotizația la zi plătită.

În ceea ce îl privește pe liberalul Tărășenie considerăm că plecarea din PNL poate să îi aducă și eșecul politic, dar poate fi și o nouă ascensiune politică alături de o altă echipă.

Oricum ar fi, Tărășenie este un bun politician care știe ce să vorbească atunci când are ceva de spus și nu ca cei care, astăzi, se fac de râs atunci când doar încearcă să spună ceva, că de spus nu spun nimic.

Concluzia

Buican se distruge singur!

Mai puteți citi..

Spitalul Judeţean Vâlcea, subordonat PNL-ului

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.