242 total views

Prezentăm mai jos comunicatul de presă al CJ Vâlcea

Screenshot_2016-03-22-10-25-26-1Referitor la materialul de presă publicat în mass-media și care prezintă părerile personale ale lui Lovin Dumitru, descris în articol ca președinte ALDE Vâlcea, exprimăm public următorul punct de vedere:
Suntem de acord cu afirmațiile conform cărora “descinderea DNA (n.n. din 30.03.2016) aruncă o lumină proastă asupra județului și îi face pe vâlceni să se simtă umiliți de cei care ar trebui să îi conducă, nu să îi fure” și “cei care merg la vot trebuie să fie mai exigenți și mai atenți” dar, în contextul la care face trimitere Lovin Dumitru, în cazul în care senectutea septuagenarului îi jocă feste, îi reamintim acestuia că exact în perioada descrisă în comunicatul de presă al DNA, respectiv anul 2014, domnia sa a fost angajat în postul de consilier în cadrul cabinetului fostului Președinte al Consiliului Județean Vâlcea și s-a implicat personal în povestea devenită acum interesantă pentru DNA, cea a calamităților din mediul rural. Dovada care va arăta persoana aflată la fața locului poate fi o simplă verificare pe internet cu motor de căutare “inundații Vâlcea 2014”.
Pentru simplificarea și clarificarea acțiunii instituțiilor statului îi recomandăm lui Lovin Dumitru să se deplaseze din proprie inițiativă la Pitești și să explice rolul său în această “situație de urgență”.

Noi completăm prin a spune că și cei trei consilieri județeni au paticipat la această „situație de urgență” ca urmare a faptului că au votat Hotărârile CJ prin care au fost atribuite aceste sume „salvatorilor”…

Distribuie

Un comentariu

  1. nu fac politica si nu ma intereseaza cine fura mai mult ca m-am obisnuit cu romanii…. insa… aici vad un articol cam spaguit… adica vad un articol rautacios indreptat impotriva alde…
    daca domnilor ziaristi sunteti asa curati de ce va manjiti cu bani si faceti astfel de articole????
    rusine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.