279 total views

Pe adresa de mail a redacției am primit o scurtă informare despre lucruri ciudate care se petrec la Ambulanța Vâlcea. Momentan ne limităm la a publica textul așa cum ne-a fost transmis, cu mențiunea că vom reveni cât de curând cu mai multe detalii. Până atunci și managerul Pădureanu Dan poate să ne sesizeze oficial cu alte detalii care să combată cele publicate.


„Doresc să vă aduc la cunoştinţă că ieri 20-09-2018, la Ambulanţa Vâlcea, s-a emis o dispoziţie de serviciu (ataşata acestui e-mail), prin care s-a dispus ca “atribuţiile specifice, elementare serviciului tehnic” să fie îndeplinite de un domn care a absolvit 8 clase primare (conform diplomelor depuse la serviciul RUNOS) şi a mai absolvit o şcoală de ucenici în meseria de tinichigiu auto. S-a dispus deci ca absolventul de 8 clase să înlocuiască inginerul care la rândul lui înlocuieşte directorul tehnic, pensionat de peste un an şi jumătate. Toate astea, pentru a menţine în stare de funcţionare un parc auto de ambulanţe care circulă în condiţii speciale (cu girofar). Scopul ascuns, este acela de a semna ordonanţări de plată pe care inginerul le-a refuzat din motive obiective. Se pare că nici tinichigiul cu 8 clase n-a fost atât de “fraier” încât să semneze acele acte”.


Să înțelegem că Serviciul de Ambulanță Vâlcea care este o unitate ce asigură asistență medicală de urgență prespitalicească unde personalul trebuie să intervină cu promptitudine și profesionalism pe întreg teritoriul județului, nu mai dispune de personal calificat încât a ajuns să pună pe funcții importante tinichigii auto? Și asta, dacă este așa cum se specifică în informația primită, doar pentru a semna niște ordonanțări de plată? Ce se petrece de fapt la Serviciul de Ambulanță Vâlcea? Vom afla!

Despre Serviciul de Ambulanță Vâlcea 

Serviciul de Ambulanţă Vâlcea este o unitate sanitară publică de importanţă strategică, cu personalitate juridică, aflată în coordonarea departamentului de specialitate din Ministerul Sănătăţii Publice şi a Autorităţii de Sănătate Publică Vâlcea, având în structura sa un compartiment pentru asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat, cu echipaje medicale de urgenţă, cu sau fără medic şi un compartiment pentru consultaţii medicale de urgenţă la domiciliu şi transport sanitar neasistat. Compartimentul pentru asistenţă medicală de urgenţă funcţioneaza n regim de lucru continuu, în aşteptarea solicitărilor de asistenţă medicală de urgenţă.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.