226 total views

În urma unui articol în care atrăgeam atenția că Serviciul Public de Întreținere și Străzi, care face parte din „Direcții și Servicii” ale Primăriei, a efectuat marcaje rutiere incorect trasate, Poliția municipiului condusă de Neghină Cristian s-a sesizat și a dispus de îndată remedierea acestora.

marcajul incorect

Așa se face că „în data de 17.09.2018 a întocmit adresă către Primăria Râmnicu Vâlcea în vederea remedierii marcajului rutier efectuat în stațiile de autobuz, aspect care a fost realizat de îndată”, se arată în răspunsul oficial. În același articol întrebam dacă administrația locală a solicitat, prin cerere, Poliței Rutiere aviz. Deși la o primă discuție ni s-a spus că nu este nevoie de aviz, observăm din răspunsul oficial că Biroul Rutier a eliberat totuși avizul în vederea efectuării marcajelor rutiere pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Și ca un ultim aspect, Poliția ne informează că marcajele incorecte nu au creat nici un pericol pentru traficul rutier.

Să sperăm că pe viitor primarul Gutău Mircia va fi mai atent și nu va mai accepta să se facă de râs din cauza angajaților. 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.