228 total views

În ciuda faptului că ni se pun diferite piedici în ceeea ce privește demersul nostru jurnalistic realizat la Liceul Sanitar ”Antim Ivireanu”, ancheta continuă!

Revenim astăzi, prin a face cunoscut cititorilor noștri faptul că în nenumarate adrese, publicația noastră a solicitat direcorului Liceului Sanitar “Antim Ivireanu” Paula Fîrtățescu, anumite procese verbale ale ședințelor Consiliului de Administrație și motivațiile scrise pentru care se resping contestațiile. Aceasta a invocat de fiecare dată că solicitările noastre intră sub incidența Legii nr. 677/2001, lege care se referă la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
Mai mult, la reclamația administrativă adresată în urma refuzului cererii în temeiul Legii nr. 544/2001 privind liberal acces la informațiile de interes public, Paula Fîrtățescu înțelege să ne răspundă la fel, după cum îi convine dumneaei și anume că: “Hotărârile Consiliului de Administrație sunt publice, regăsindu-se la avizierul școlii și pe site, unde pot fi accesate”, iar “procesele-verbale al Consiliului de Administrație intră sub incidența Legii nr. 677/2001”.
Îi atragem atenția respectivei doamne director că nu am solicitat în cererile adresate nici o Hotarare a CA, ci doar ceea ce am specificat la începutul articolului, adică, anumite procese verbale și motivatii, care nu se regăsesc, cu toate că ar trebui, pe site-ul liceului. Nu putem trage decât o singură concluzie: Paula Fîrtățescu suferă de un foarte mare abuz în funcție.
În curând, detalii despre modul în care își exercită funcția bibliotecara Liceului Sanitar ”Antim Ivireanu” și, atenție, nu am uitat, vom reveni și cu documentele despre Gradinița nr. 7 despre care am scris într-un alt articol..

Atât pentru astăzi. Vom reveni!

pe aceeasi tema

Caz de DNA. Conducerea Liceului Sanitar “Antim Ivireanu”, abuzuri în formă continuată

Solicităm în instanţă dizolvarea CA al Liceului “Antim Ivireanu” şi sesizăm procurorii pentru abuz în serviciu

Fals şi uz de fals la Liceul “Antim Ivireanul” Râmnicu Vâlcea?

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.