235 total views

Buican declară – 200, 320 și 390 de oi, iar Miclea declară – 0, 0 și 141 de oi

În luna februarie a acestui an a început schimbul de adrese oficiale între instituțiile statului și publicația noastră pentru a descoperi o afacere profitabilă pentru unii, din bani europeni. Timp de VI episoade am publicat conform documentelor obținute serialul sub numele „închirierea pășunilor de către primăria Perișani „măsluită” ” .

Schimbul de adrese continuă și astăzi între părțile mai sus amintite și am primit noi informații care deși nu au fost asumate prin ștampila „conform cu originalul” noi le luăm în calcul și ne întărim încă odată, dacă mai este nevoie, convingerea că afacerea este cât se poate de măsluită.

Informații solicitate (luni 4 iunie 2018) către Direcția Sanitară condusă de Miclea Gabriel, care în luna februarie a refuzat să ni le pună la dispoziție indicându-ne total nejustificat un anume Ordin al președintelui ANSVSA, astăzi ne pune în posesia acestora și chiar dacă nu sunt conform cu originalul, domnule director, mail-ul pe care ni le-ați transmis este unul cât se poate de oficial și este o probă indubitabilă.

 

Așadar, observăm din documente că deputatul Cristian Buican poate fi acuzat de fals și uz de fals în declarații, mai exact, în declarațiile de avere încărcate pe site-ul oficial al Camerei Deputaților.

 

Acesta, pe propria răspundere, declară că în 2014 are 200 de oi, în 2015 – 320 de oi, iar în 2016  – 390 de oi, iar directorul Miclea ne dă documente oficiale din care reiese că în 2014 are 0 oi, în 2015 are 0 oi și în 2016 are 141 de oi, deși noi am demonstrat că nu deținea decât 43 de oi, în timp ce SC Lovagro SRL, societatea în care parlamentarul deține  90% părți sociale,  deținea la momentul licitației doar 317 oi și nu mai repetăm că medicul veterinar eliberează adeverință cu 530 de oi, iar Miclea cu 1502 capete…chiar nu are rost.

Falsul și uzul de fals în declarații se pedepsește conform art. 322 și 323 Cod Penal. Prin faptul că în declarațiile de avere parlamentarul declară un anume număr de ovine iar în realitate are altul, conform documentelor înaintate de directorul Direcției Sanitare –  Miclea Gabriel –  reiese că Buican nu e cioban, dar în schimb este mitoman.

 

Mișcat profund de articolele noastre, în care îl acuzăm de complicitate cu parlamentarul, directorul Miclea se pare că s-a lepădat de Satana și a început să ne comunice documentele solicitate care cândva argumenta că nu sunt de interes public, iar acum sunt. Dar mișcat și de propria conștiință acesta își revine la normal și înțelege că documentele respective nu sunt secretizate de nici o instituție, mai mult, acestea dovedesc fără putință de tăgădă că Buican nu a fost niciodată cioban. Această atribuire revine adevăraților păstori din Țara Loviștei, iar aceștia sunt foarte supărați că și-a atribuit această denumire de cioban, mulți dintre lovișteni fiind convinși că „deputatul nu știe pe ce parte se mulge oaia”, (sîc!).

Stați aproape! Document bombă în următorul articol!

Sandu Ion…este fake news?

declarație Buican 2014

declarație Buican 2015

declarație Buican 2016

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.