575 total views

Așa cum am promis, urmărin pas cu pas tot calendarul de desfășurare a examenului/concurs pentru ocuparea postului de director din cadrul ABA Argeș-Vedea.

Așadar, Victor Sandu nu se potelește și încercând să arate cine este mecanicul șef din ANAR încalcă legea unui concurs în desfășurare, concurs la care el a fost dovedit că nu poate participa și în final s-a retras, dar continuă să-i facă zile fripte contracandidatului Moisescu, un tupeist fără margini.

Afost publicat la ora 09.50 rezultatul la proba scrisă a exemenului/concurs de director pentru ABA Argeș-Vedea, iar Sandu a avut proasta inspirație să menționeze că tupeistul de Moisescu a fost „eliminat din concurs”, când comisia știe că nu este o decizie corectă, dar probabil a trebuit să i se spună mecanicului șef. Exact cum a spus Moisescu – „doamnă eu pe o parte îi înțeleg, chiar nu aveau ce să scrie, dar vom vedea în urma contestației dacă își vor menține aceeași decizie, pentru că luni, 23 aprilie, voi depune contestația. Marți vom vedea răspunsul la contestație, răspuns care va fi decisiv pentru mine, adică, ori reia concursul de la zero ori direct la Parchet mă opresc”.

Mai mult, Adrian Moisescu face public pe contul unei rețele de socializare „experiența” din sala de examen, aducând la cunoștință tuturor cum s-a petrecut evenimentul și de ce nu a susținut examenul. L-am sunat pe Moisescu, joi în jurul orei 12.30 și ne-a informat cu privire la cele întâmplate și ne-a spus exact ceea ce astăzi a postat pe contul personal de socializare, deci nicidecum că ar fi fost eliminat din concurs.


„Referitor la concursul pentru ocuparea postului de director, pe perioada nedeterminată, la Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea, vreau să vă informez următoarele:

În ziua concursului, 19.04.2018, m-am prezentat la ora fixată pentru examen și am constatat că nu se schimbase nimic în componența comisiei de examinare. Această comisie era aceeași, care i-a aprobat (admis) dosarul candidatului Victor Sandu, dir.gen.A.N.A.R. și deci, implicit șeful lor direct. Acestea fiind spuse, am depus contestația și am plecat. Nu puteam să dau examen cu o comisie care nu respectă prevederile art.11,pct.c, din H.G.286/2011. Nu am participat la examen, deci implicit nu puteam să fiu eliminat. Nu am văzut subiectele și nu mi-am exprimat intenția pentru alegerea unei variante, întrucât voiam să dau examen numai cu o comisie schimbată, fapt adus la cunoștință și comisiei pe care o contestam. Nu am făcut nimic pentru a fi eliminat. Pur și simplu, am plecat. Toate acestea sunt înregistrate cu camera de filmat, aflată în sală. Vă voi ține la curent cu desfășurarea evenimentelor. Vă atașez alăturat contestația, întrucât consider că încadrare “eliminat din concurs” este neconformă cu realitatea”.


Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.