318 total views

“Conform surselor din presa centrală se pare că  soţul Anei Maria Pătru ar fi încercat să fugă cu documente de la locuinţa lor din Vlădeşti. Este vorba se pare de acte contabile si alte documente ce aveau legatură cu o firmă al cărui administrator este şi care arăta un posibil circuit al şpăgii vehiculate în acest caz. Soţul şefei AEP a fost însă prins de poliţişti în trafic” informează publicația locală “Gazeta Valceană”.

Casa de la Vlădești

20161115_103703

 Acuzaţiile în acest dosar sunt de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Comunicat DNA

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2008 -2015, a unor infracțiuni de corupție.

În cursul dimineții de 15 noiembrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 4 locații situate în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, din care o locație se află în incinta unei instituții publice, restul la domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei „Vlad Țepeș”.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.