241 total views

Conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a demarat licitaţia pentru servicii de curăţenie în sediile din 15 judeţe.

Potrivit anunţului publicat pe e-licitatie.ro, procurorii şefi – adjuncţi DNA, Marius Iacob şi Călin Nistor sunt persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante implicate în procedura de achiziţie publică. „Persoanele juridice au obligaţia să indice numele şi calificările profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective”, conform anuţului de licitaţie.
DNA va încheia un contract acord-cadru, în valoare de circa 1,8 milioane de lei fără TVA şi va avea o durată de 4 ani.
Firma de curăţenie va asigura aceste servicii în sediile teritoriale ale DNA Alba Iulia, Iaşi, Galaţi, Ploieşti, Constanţa, Craiova şi Braşov, Baia Mare, Cluj, Bacău, Timişoara, Târgu Mureş, Suceava, Piteşti şi Oradea, sediul central DNA nu este pe listă.
„Ofertanţii, terţii susţinători şi subcontractanţii nu trebuie să prezinte cazierul judiciar al operatorului economic şi al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic, sau a celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, aşa cum rezultă din certificatul constatator emis de ONRC”, se arată în anunţul de licitaţie.
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 8 mai, termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 mai, iar licitaţia are loc în data de 15 iunie, în cadrul SEAP.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.