481 total views

Albumul lui Gutău lovește din nou!

După ce că a plătit pentru fiecare album 70 lei, 126.000 lei în total, ne minunăm de ceea ce găsim în conținutul acestuia. Încă un exemplu de toată jena. La pagina 125, sub titlu “DEZVOLTARE IMOBILIARĂ A ORAȘULUI” se prezintă: ”omul de afaceri Romeo Iliescu este cel mai serios investitor imobiliar din județul Vâlcea…Dezvoltatorul imobiliar Romeo Iliescu dorește să-i ofere fiecărui client cât mai mult confort, calitate și siguranță… Dezvoltatorul și-a onorat întotdeauna contractele … În cazul în care veți dori o locuință de calitate puteți apela cu încredere la Romeo Iliescu ( www.apartamente-valcea.ro), om de afaceri de bună credință …” ….Tot pe această pagină, în “DESCRIERE” se prezintă ”OFERTA UNICĂ” – un ansamblu rezidențial de locuințe gândite astfel încât să se adapteze nevoilor oricărei persoane…”

Primăria și realizatorii albumului au încâlcat Legea 148/2000 privind publicitatea

Pentru administrația Gutău, DEZVOLTAREA IMOBILIARĂ A ORAȘULUI este afacerea investitorului Romeo Iliescu. Tot materialul prezentat în album este în realitate o reclamă mascată la proiectul acestuia. TOTUL plătit din bugetul public.

De când a ajuns DEZVOLTAREA IMOBILIARĂ A ORAȘULUI să fie prezentată drept afacerea investitorului Romeo Iliescu?
De ce plătesc vâlcenii reclama la afacerea lui Romeo Iliescu?

Acest material putea să prezinte piața imobiliară din Râmnicu Vâlcea, nu afacerea unui investitor!

Deci, primăria a permis realizatorilor albumului să denatureze piața imobiliară a orașului, inducând astfel în eroare cititorul, prezentânt în câteva rânduri că doar asta este DEZVOLTAREA IMOBILIARĂ A ORAȘULUI! Mai mult, primăria nu doar că favorizează nejustificat o firmă privată, încălcând astfel Legea publicității, dar toate articolele cu reclamă trebuiau marcate ca “PUBLICITATE”. Nicăieri pe pagină nu se precizează (așa cum prevede legea publicității) că respectivul material este PUBLICITATE. Cititorul nu își poate da seama că este de fapt o reclamă mascată pentru că este intitulată ”DEZVOLTAREA IMOBILIARA A ORAȘULUI” și nu proiectul rezidențial al lui Romeo Iliescu.

Toate afacerile imobiliare din Râmnicu Vâlcea sunt vătămate prin apariția acestui articol în album și ar putea fi sesizate foarte ușor de către dezvoltatori, instituțiile abilitate – ANPC, Consiliul Concurenței, Curtea de Conturi a României, ANAF, Prefectura Vâlcea
Această prezentare din album încalcă mai multe articole din Legea 148/2000 privind publicitatea, cum ar fi: Art.1,2,4,5…

DISTRIBUIE! Vâlcenii trebuie să știe pe ce se cheltuie banii lor!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.