181 total views

Chiar dacă a făcut-o cu batista pe țambal, așa cum se mai spune, Romeo Rădulescu tot n-a scăpat de ochiul indiscret al presei care a reușit să vadă cum se gudură ca un dulău în călduri pe lângă pesedistul Costi Rădulescu, pentru a-l primi în partidul lui Iliescu și a-l desemna candidat la Primăria Râmnicului, unde el a fost șmenar și mai vrea odată.

received_1065953843446748

În ultimul timp, puricele Rădulescu s-a luat la trântă cu elefantul de Gutău, imputându-i ceea ce vâlcenii știau deja. Din acest punct de vedere, nimic nou sub soare. A reușit doar să-i fiarbă boșogii elefantului, el ieșind destul de șifonat și udat de dejecțiile verbale ale Gutăului, prestația celor doi fiind taxată în media locală și mai ales de către alegători. Singurul credul al ”victimei” Romeo al lui Rădulescu a rămas Costi tot Rădulescu, care a început deja să convingă membrii propriului partid că fără Romeo la Primărie, va veni apocalipsa. Apocalipsa a venit mai repede decât credea Costi și chiar de unde se aștepta mai puțin, anume de la membrii marcanți ai Organizației Municipale a PSD, care au amenințat cu demisia dacă Romeo va fi candidatul lor. O astfel de reacție ar trebui să dea de gândit lui Costi Rădulescu și mai ales șefului său de la București, Liviu Dragnea.
Pe primul loc în corul bocitoarelor se situează Gigi Matei, actualul viceprimar cu atribuțiuni de primar, ilegal aflat în această funcție dacă ținem cont de prevederile legii, care obliga la alegeri anticipate după arestarea Frâncului. În paranteză fie spus, dacă Emilian Frâncu nu se ducea să-și facă stagiatura la pușcărie, eternul candidat Gigi Matei nu pupa niciodată fotoliul de primar al Râmnicului. Referindu-se la Romeo Rădulescu, Matei spune că PSD nu are nevoie de ”intruși”. Nici Râmnicul nu avea nevoie de un astfel de intrus pe funcția de primar și cu toate astea, grație lui Ponta care a refuzat să facă alegeri anticipate, s-a procopsit cu un ipochimen care a distrus orașul, făcând datori vâlcenii, prin incompetența lui, la monstruozitatea ce se construiește în centru Râmnicului cu doi muncitori pe zi. Nu mai punem la socoteală că orașul nostru e dat peste cap de tot felul de lucrări pentru te miri ce intervenții mai răsar peste noapte, unde firmele de casă au un os permanent de ronțăit din bugetul local.
Și ar mai fi și alți ”plângăcioși”, pe care n-o să-i nominalizăm aici, personalități lipsite de importanță în ecuația lui Costi Rădulescu care se pare că a împrumutat deja ochelarii de cal ai lui Romeo.
În ceea ce-l privește pe Romeo Rădulescu, situația de ”local combat” a pesediștilor nu prea pare a-i fi de bun augur, mai ales că ar fi cam ultima formațiune politică la care spera să mai ajungă. Mai toată politichia locală i-a închis porțile, orgoliul lui de macho suferind leziuni majore. Așadar, dacă PSD nu e, nimic nu mai e pentru Romeo, un prim semn al apusului său politic. Na, că am spus-o și p-asta!
Surse politice din mai multe partide dau ca sigură negocierea dintre deputatul independent Romeo Rădulescu cu lideri importanţi ai PSD de la nivel naţional pentru o eventuală candidatură, din partea lor, a celui care a condus primăria timp de 2 ani.

Deja, despre această posibilitate se discută deschis, chiar dacă preşedintele PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu spune că nu are cunoştinţă, şi dacă chiar nu are, e grav…la Bucureşti înseamnă că el şi Matei sunt… NIMENI!!!

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD, primarul interimar Ion Gigi Matei, exclude din star această variantă, declarând că PSD nu are nevoie de intruşi. Matei este de părere că desemnarea candidatului se va face statutar. Cu toate acestea, Gigi Matei spune că nu-i va face campanie lui Romeo Rădulescu şi că îşi va da demisia din partid.

„Trebuie să ştiţi că se va respecta statutul, vom face paşii statutari în ceea ce priveşte desemnarea candidatului pentru Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. În perioada imediat următoare vom avea o şedinţă a Organizaţiei Municipale, în cadrul căreia vom desemna candidatul şi cu siguranţă vom începe în echipă completă campania electorală care se apropie. Am mai spus-o, să nu ne ducă nimeni grija despre cine va fi candidatul nostru. Avem o organizaţie municipală foarte puternică, nu avem nevoie de intruşi.

Nu vor fi incluşi în această ecuaţie a candidaturii cei care doresc cu ardoare să candideze din partea unui partid puternic, uitând că au aruncat cu gunoi în el ani de zile. Poziţia mea este cunoscută. Va fi tranşată săptămâna viitoare sau cel mai târziu peste două săptămâni. Indiferent dacă voi candida sau nu, am responsabilitatea câştigării Primăriei şi nu voi sta de-o parte. Voi face tot ceea ce depinde de mine ca experienţă, ca putere de convingere şi ca rezultate până la urmă, pentru că uşor-uşor, după munca depusă şi rezultatele vor începe să apară, să fie cât mai vizibile”, a declarat Gigi Ion Matei.

GEORGE MIHĂILESCU: Îmi dau demisia!

Şi preşedintele executiv al PSD, George Mihăilescu, cel care se află în cărţi pentru a fi desemnat candidat din partea PSD pentru Primăria Râmnicu Vâlcea şi care este susţinut puternic de Gigi Matei susţine că în eventualitatea în care Romeo Rădulescu va veni la PSD, el îşi dă demisia.

„Vor exista probleme de comunicare, cel puţin. Nu cred că echipa social-democrată de la municipiu va putea susţine un candidat care în 2012 a spus electoratului că nu este bun, drept pentru care a şi pierdut alegerile. Mă voi retrage dacă Romeo Rădulescu va fi candidatul PSD”, a spus George Mihăilescu.

De altfel, consilierul local Mihăilescu a spus că îşi doreşte să continue munca de la municipiu în aceeaşi formulă, pentru a se consolida social-democraţia în Vâlcea.

„Cred că, cu moderaţie, cu competenţă profesională, cu credinţă se pot face lucruri frumoase. Cred într-o idee de echipă. Din acest motiv am luat decizia să particip într-o echipă pentru a construi. Ştiu şi sunt încredinţat că este un demers greu, dar am încredere în el şi subscriu alături de colegi. Sunt într-o echipă şi vreau să facem o treabă bună în folosul tuturor”, a mai adăugat George Mihăilescu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.