241 total views

Deputatul Romeo Rădulescu nici până în ziua de astăzi nu are un partid din partea căruia să candideze, deşi îşi doreşte aproape cu orice preţ să fie din 2016 primarul râmnicenilor.

romeo radulescu

În acest sens, deputatul a susţinut, ieri 26 ianuarie, o conferinţă de presă în care a criticat constituirea bugetului local care se doreşte anul acesta să se facă ţinând cont de cerinţele râmnicenilor. Însă, din conţinutul conferinţei am dorit să extragem partea în care deputatul a dorit să clarifice, cât de cât, de ce nici până astăzi nu este afiliat unui partid politic.

“Nu ţin la un partid mare ca să câştig, ţin la un partid mare ca să facem şi ceva pentru acest oraş. Degeaba câştig fără consilieri locali şi ajungem să ne certăm, să facem circul pe care îl vedem acum în Consiliu Local. Nu cred că aţi văzut circul ăsta în perioada 2010-2012. Îi aveam pe Pic şi Poc, respectiv Gigi Matei şi Vârlan, care comentau în permanenţă. Ei erau nedespărţiţi, erau umăr la umăr -vă aduceţi aminte- şi comentau în permanenţă. Însă, pe vremea aceea puţini din aparatul primăriei răspundeau la întrebări. Eu răspundeam la toate întrebările. În acest moment, este un ping-pong …. să răspundă directorul de investiţii, da’ să răspundă nu-ştiu-cine, da’ să răspundă … Nu! Cei care se ocupă strict de conducerea primăriei trebuie să răspundă la întrebări, ca să nu mai iasă circul acesta în Consiliu Local. S-a ajuns la jigniri în cadrul aparatului propriu al primăriei, ceea ce nu e normal. Oamenii aceia fac ce li se spune să facă, nu trebuie să stea să se certe cu consilierii locali. Ori, important este ca după un exerciţiu democratic, respectiv alegeri, municipiul să o ia în sus, nu în jos, cum stăm de patru ani, ne ducem în jos. Ăsta este interesul meu şi ăsta e motivul pentru care nu mă grăbesc şi aştept, poate totuşi ajungem toţi, toate partidele, la un consens că trebuie să facem ceva pentru oraş, nu să facem ceva pentru mine. Foarte simplu, eu mă duc la un partid mic, candidez, încaier lucrurile, nu dezvoltăm nimic în oraş, din contră, noi stăm şi ne certăm în permanenţă. Ăsta este scopul meu. Vom vedea mai departe!”

Deputatul Rădulescu, comportament ciudat

În altă ordine de idei şi primarul interimar, Gigi Matei, a susţinut în cursul acestei luni (18 ianuarie) o conferinţă de presă, după ce cu o seara înainte avusese o şedinţă de partid unde trebuia să se ia decizia cine va fi candidatul din partea PSD la primăria municipiului. Pentru că PSD nu se decide, încă, cine va fi candidatul, pentru că deputatul Romeo Rădulescu tot speră să fie el candidatul PSD, Matei a încercat să lămurească, cum a încercat şi deputatul Rădulescu în conferinţa de ieri, de ce nu se ia o decizie în această direcţie. În acest sens, liderul de la municipiu a spus că “domnul Romeo Rădulescu, nu prea înţeleg, dar mă rog, are un comportament foarte ciudat. Cel puţin din punct de vedere politic. Când e la stânga, când e la dreapta, adică el negociază şi în stânga şi în dreapta. Păi ce fel de om politic eşti tu atunci, ce pretenţii ai… am pretenţia că reprezint ceva pentru Partidul Social Democrat, la Vâlcea, şi că am un cuvânt în ceea ce înseamnă desemnarea candidatului pentru primărie, dacă nu voi fi eu. Am un cuvânt greu… greu ca şi organizaţie municipală, ca şi om cu experienţă, ca şi om care deţin o funcţie în administraţie şi am dovedit, cel puţin prin ce v-am prezentat, că am făcut cinste instituţiei”.

Din această declaraţie ne permitem să credem că Matei niciodată nu-l va susţine pe deputatul Romeo Rădulescu pentru a fi candidatul primăriei municipiului din partea PSD.

Până la urmă, faptul că Matei astăzi nu are certitudinea că va fi candidatul PSD la primăria municipiului, iar deputatul Romeo Rădulescu nu se grăbeşte să se afilieze unui partid politic, aşteptând după PSD, se datorează liderului judeţean PSD, deputatul Constantin Rădulescu care face tot felul de jocuri pe la spate si ar susţine pe orice la primărie, fără să fie membru PSD, chiar dacă asta înseamnă să dea la o parte fără scrupule membrii marcanţi ai PSD care au ţinut partidul unit.

Despre negocieri false, jocuri pe la spate sau primari PSD nemulţumiţi de liderul judeţean, Constantin Rădulescu, în alte ediţii

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.