531 total views

Sâptămâna trecută, directorul Camerei Agricole Județene Vâlcea, Cosmin ION, împreună cu Dr. ing. Ion BOTU de la Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Vâlcea, s-au deplasat în comuna Nicolae Bălcescu, pentru a face o demonstrație practică privind tăierile la pomii fructiferi.

Acțiunea s-a realizat la solicitarea domnului primar al comunei Nicolae Bălcescu. Avand în vedere că lucrările de tăiere la pomii fructiferi presupun multe cunoștințe de specialitate și experiență, demonstrația practică a fost susținută de Dr. ing. Ion BOTU de la Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Vâlcea. Alături de gazde, au mai fost prezenți la această acțiune și reprezentanți ai administrației publice locale din comuna Milcoiu.
Lotul în care s-a realizat această activitate este o plantație superintensivă de măr, înființată pe domeniul public printr-un program susținut de Consiliul Județean Vâlcea, oferind astfel un exemplu pentru localnici în eforturile de relansare a pomiculturii vâlcene.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.