657 total views

Probleme pe linie de muncă la Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea

”Cu Iana nu se poate lucra, nu ai cu cine, nu ai ce să faci și mai mult, deja face legea acolo. Face parte din gașca de la municipiu și nu mai are rost să vă spun eu nume că le știți și dumneavoastră. Aici este clar că se urmărește controlul absolut și nimic altceva. Mungescu este șef la Crimă Organizată și nu vrea să stea lângă un neica Iana”, ne declară un lucrător din poliția vâlceană și el nemulțumit și șocat în același timp de această numire.

Așadar, după ce Mungescu Lucian și-a dat demisia din funcția de adjunct al IPJ Vâlcea, pentru că nu putea lucra cu Iana, se pare că serios la acest lucru se gândește și Ciobotoiu Gabriel cel care a fost, până la numirea subofițerului, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, astăzi ”la comanda” lui Iana. Mai mult, se pare că și alți șefi de serviciu se gândesc la demisii, motivul fiind unul foarte explicit și știut, dar de nerecunoscut de către mulți și anume, incompetența acestuia și ce se urmărește de către cercul de interese din care vine Iana Cosmin pe postul de șef al IPJ Vâlcea.

Iată că, subcomisarul astăzi șef peste Inspectoratul de Poliție Vâlcea, pentru o perioadă de 6 luni, creează deja dispute în cadrul instituției și aflăm pe surse că se pregătesc demisii importante. Iana este cunoscut publicului larg ca făcând parte din cercul puterii deși ”nu a avut niciodată o funcție de conducere, iar subofițer a ajuns cu cea mai mică medie la absolvirea școlii, repartizat fiind la Mureș. Activitatea lui profesională a fost zero, fără o minimă realizare în afară de cea a faptului că s-a integrat într-un cerc de interese economico-politice. Asta da realizare!”, comentează aceeși sursă.

Acest Iana, deja face legea la Inspectorat și încearcă să-și aducă aproape acoliții gen Geani Diaconu de la rutieră, Matei Ion șef birou Ordine Publică, pe Oară…simplu lucrător în poliție și lista cu siguranță e mai lungă.

Nu este de ignorat faptul că Iana este ”omul” lui Prală Ștefan, Mircia Gutău, Bica Viorel, Băviță Daniel (în special), Neață Eugen și alții. Iana este cel care îl ducea pe Băviță unde avea nevoie când acesta era sub influența alcoolului și îi comanda. Chiar dacă nu putem proba, Iana este susținătotul concediilor medicale fără număr ale numitului Băviță Daniel și Ilie Răboacă, ambii angajații ai ABA Olt. Și nu putem trece cu vederea ce titra un ziar local, prin 2014 și anume, faptul că Iana „într-un an, să adune zile de „odihnă” plătite de stat cât nu adună alţi poliţişti într-o viaţă întreagă”.

Adică , Iana se pare că nu avea deloc activitate, în condiţiile în care când s-a făcut bilanţul avea zero dosare soluţionate, zero cauze… zero pe linie, mai titra același ziar local, în 2014.

”Iana este șef la Poliția Vâlcea, dar nu el va conduce!”

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.