245 total views

Lipsa de finanţare a postului local Etalon TV, se pare că duce la o fuzionare cu postul local Vâlcea 1 şi cu asocierea unui important om politic al judeţului.

dan-nitu

Activele celor două televiziuni sunt egale. Sunt discuţii avansate în ceea ce priveşte fuzionarea între cele două posturi locale şi omul de afaceri, senatorul Dan Niţu. Se aude că negocierile se poartă de maniera ca fiecare parte să aibă 33%. Se pare că pentru pachetul de 33%, senatorul a plătit sau va plăti datoriile celor două televiziuni. În acelaşi timp, acelaşi senator, şi-a cumpărat şi partid, acesta declarând public că va merge la ALDE. Nu ştim ce procentaj are la ALDE, vom vedea în iunie 2016, cu condiţia ca ALDE să se înfiinţeze.

ALDE încă nu s-a înfiinţat!

Dosarul nr. 24066/3/2015 a fost soluţionat de Tribunalul Bucureşti prin hotărârea 37P/03.09.2015 după cum urmează:
“ Admite cererea. Constată fuziunea prin contopire a PARTIDULUI CONSERVATOR şi PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR şi dispune înscrierea în registrul partidelor politice existent la grefa Tribunalului Bucureşti a noii formaţiuni politice, PARTIDUL LIBERALILOR ŞI DEMOCRAŢILOR – ALDE. Dispune înregistrarea şi consemnarea în Registrul Partidelor Politice a protocolului de fuziune prin contopire, a programului politic al noului partid – ALDE, a statutului noului partid, a noii denumiri integrale, a denumirii prescurtate, a semnului permanent şi a semnului electoral, astfel cum acestea au fost adoptate la Congresul Extraordinar din 19.06.2015. Dispune radierea din registrul partidelor politice a partidelor politice care au procedat la comasare, respectiv a PARTIDULUI CONSERVATOR şi a PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR. Cu apel în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 03.09.2015. Document: Hotarâre 37P/2015 03.09.2015”…

…numai că, soluţia respectivă a fost atacată cu apel de EGETO ESTER,PERSA MIRELA,CONSTANDA MIRELA,

În aceste condiţii ALDE riscă să nu poată candida sub această siglă în 2016, deoarece nu sunt respectate condiţiile art.5 alin. 4 din legtea 14/2003, republicată în 2014… “ semnul permanent poate fi schimbat cu cel puţin 6 luni înainte de data alegerilor de către organele competente ale partidului, conform statutului şi cu respectarea art. 25 şi 26”

În conformitate cu art. 39 alin. 4 din aceeaşi lege, ALDE nu are voie să folosească sigla până când nu se soluţionează apelul… “ca urmare a hotărârii definitive a instanţei de înregistrare a noului partid rezultat din fuziunea prin contopire, acesta va fi înscris în Registrul partidelor politice, iar partidele care au procedat la comas are vor fi radiate”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.