223 total views

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Vâlcea au descoperit 2 culturi indoor de cannabis de aproape 60.000 de euro, în urma a 7 percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Trei persoane au fost reținute.

FOTO1

Ieri, 16 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea și procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Vâlcea au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în judeţul Vâlcea şi în municipiul Bucureşti, la membrii unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc.

FOTO2

În urma perchezițiilor, în două locuinţe au fost descoperite 2 culturi indoor (31 de ghivece cu plante de cannabis, cu dimensiuni între 1 m şi 1,5 m), aflate în perioada de vegetaţie maximă, a căror valoare la comercializare este estimată la 60.000 de euro, precum și instalaţii pentru creşterea şi întreţinerea culturilor. Au fost ridicate pentru cercetări și aproximativ 50 de grame de cannabis, 2 grindere, telefoane mobile, cartele SIM şi un document de identitate fals.

FOTO3

De asemenea, în cursul zilei de ieri, doi dintre membrii grupării au fost surprinși în flagrant delict de polițiști, în timp ce achiziționau 200 de grame de cannabis. Au fost puse în aplicare 7 mandate de aducere, iar 3 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de risc. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

FOTO4

La activitate au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Pitești, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.