331 total views

A UCIS PENTRU BANI

În 20 octombrie, într-o duminică seară, a avut loc în comuna vâlceană Sălătrucel, o crimă, care i-a îngrozit şi şocat pe locuitorii acestei comune. Daniela Grecu, în vârstă de 34 de ani, din Berislăveşti, a murit în urma unei lovituri puternice cu o bâtă în zona capului, de un minor, care a şăvârşit această faptă doar pentru a-i fura banii, aceasta fiind propietara unui magazin din localitate.

În urma cercetărilor făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, U.M., de 16 ani, din comuna Sălătrucel, a fost stabilit ca fiind principalul suspect al Danielei Grecu, în vârstă de 34 ani. Acesta recunoscându-şi fapta, a fost dus la sediul parchetului pentru audieri, fiind reţinut pentru 24 ore.

În cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
În prezent, U.M. este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea.

Efective din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Acțiuni Speciale și Postului de Poliție Sălătrucel, cu sprijinul tehnic al Serviciului de Informații și Protecție Internă au efectuat două percheziţii domiciliare. Cu această ocazie, au fost identificate părți din cartelele SIM ale victimei și dislay-ul unuia dintre cele două telefoane mobile.

FOTO/ADEVARUL.RO

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.