146 total views

Numeroşi membri de partid îl acuză pe liderul social-democrat că l-a impus pe lista pentru Camera Deputaţilor pe favoritul lui Mircia Gutău fără să ţină cont de elementare proceduri statutare şi strict în interes personal.

gutaucosti

Eugen Neață, ocupantul locului 4 (patru) pe lista PSD Vâlcea pentru Camera Deputaţilor, este un candidat fără acordul Comitetului Executiv Judeţean (CEx) sau al Biroului Permanent Judeţean (BPJ), cele mai importante foruri executiv deliberative din punct de vedere statutar ale filialei judeţene.

Numeroşi reprezentanţi ai formaţiunii politice susţin că Neaţă nu este membru PSD atâta timp cât ei nu şi-au dat acordul de a-l primi în partid. Pe bună dreptate, ei se întreabă chiar când şi unde anume a fost el primit statutar în partid, sau cine l-a votat pentru locul 4 (patru) pe listele pentru Camera Deputaţilor? Altfel, în acest moment, în afară de încălcarea grosolană a statutului formaţiunii, preşedintele Constantin Rădulescu ar putea fi acuzat de abuz în funcţie, trafic de influenţă, sfidarea întregului CEx si multe altele.

Copie la indigo a scandalului Ponta-Ghiţă reclamat de Cosma la Prahova

Nu este un secret că Neaţă a ajuns candidat PSD în urma insistenţelor primarului municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, considerat de majoritatea cunoscătorilor fenomenului politic local deja liderul de facto al PSD Vâlcea.

Dacă ne uităm în urmă, Victor Ponta, fost preşedinte naţional al Partidului Social Democrat, are în momentul de faţă un proces pe rol cu o speţă pe care s-ar putea să o aibă şi Constantin Rădulescu. Ponta l-ar fi pus, tot nestatutar, pe Sebastian Ghiţă pe loc eligibil tot la Camera Deputaţilor în 2012. Cu alte cuvinte, Ponta l-a impus pe Ghiţă pe listele din judeţul Prahova şi s-a ales cu un dosar penal în urma reclamaţiei liderului local al social-democraţilor Mircea Cosma.

O întrebare şi mai gravă se naşte în aest context: pentru cine şi de ce ar face Constantin Rădulescu abuz în funcţie şi trafic de influenţă? Dacă pentru partid nu, să fie pentru interes personal?

Banul e ochiul dracului, chiar dacă nu are miros nici la toaletă (sic!)

Ştiindu-se cazul Ponta-Ghiţă, oare cum poţi să faci aceeaşi greşeală?

Cu ce să îl aibă la mână Mircia Gutău pe “preşedintele” PSD Vâlcea, Constantin Radulescu, încât să-i facă acestuia toate jocurile murdare, neţinând cont că ar putea avea dosare penale? Nu zornăie prea strident sutele de mii de euro despre care se vorbeşte pe la colţuri?

Nu strică să ne amintim că “preşedintele” Constantin Rădulescu s-a făcut părtaş tot la abuz şi când a fost ales, în 7 august 2015, să conducă filiala vâlceană a PSD, neţinându-se cont de statutul partidului în care scrie, negru pe alb, că trebuie ales prin vot secret, chiar dacă este unic candidat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.