209 total views

Primarii valceni, liberali și pesediști, o duc atât de greu financiar încât riscă în luna noiembrie și decembrie să nu-și ia salariile, avertizează președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.

„Am discutat cu foarte mulți primari în ultima perioadă și am constatat că legea bugetului i-a văduvit de foarte multe fonduri. Majoritatea primăriilor sunt într-o situație de avarie în ceea ce privește finanțarea. O mare parte din administrațiile publice locale din județul Vâlcea nu mai au bani nici de cheltuieli curente și estimez că dacă Guvernul nu va face nimic nu vor putea plăti salariile în noiembrie și decembrie. Am făcut numeroase demersuri la primul ministru și la ministrul finanțelor, în acest sens, dar nu mă ascultă pentru că sunt în opoziție. Îi recomand domnului președinte al Consiliului Județean și al PSD-ului, Constantin Rădulescu, să se urce în mașină, de urgență, și să se ducă la colegii săi din Guvern și să rezolve această problemă. Pe președintele Rădulescu îl doare în spate de modul în care trăiesc cetățenii județului Vâlcea. Cine a pariat pe PSD și pe Costi Rădulescu a pierdut, fie ei oameni politici, primari sau reprezentanți ai societății civile”.

Cam asta este în mare declarația președintelui PNL – Cristian Buican – care, după ce în urma mai multor discuții cu primarii din județ, a constatat că din cauza guvernării roșii, sunt „praf și pulbere” la capitolul bani. Ideea este că Buican deși susține că majoritatea primarilor au mari probleme financiare ca exemplu ne-a dat doar primăria Muiereasca, dar susține că sunt și primării pesediste. Totuși, în timp ce unii o duc rău alții se pare că au bani ce nu-i pot cheltui, mai menționează deputatul liberal care promite că în scurt timp va veni cu o listă în acest sens.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.