222 total views

SC Berechet SRL, lucrări ilegale făcute cu acordul fostei conduceri a primăriei Bujoreni, costuri pe care le suportă actuala conducere care riscă să intre în faliment ușor, ușor. Nu cred că ar vrea nimeni să fie în pielea lor, știindu-se câte probleme a creat fosta conducere oferind contracte pentru lucrări ilegale cu dedicație și care sunt cercetate și astăzi de organele de control.

Astăzi 12 septembrie, conturile primăriei Bujoreni au fost blocate, punând astfel în pericol blocarea sumelor aferente salariilor pentru – asistenții personali ai persoanelor cu handicap, dar și a salariaților din cadrul primăriei . Primăria Bujoreni a fost executată silit de agentul economic SC Berechet SRL, cu o sumă foarte mare de bani care provine în urma unui contract păgubos, făcut de fosta conducere – Roșu- Cîrstoiu- Marinescu. Sursele noastre din ANAF ne-au confirmat că s-au făcut mari eforturi de către primăria Bujoreni pentru a reuși să dea salariile chiar dacă au fost cu o zi întârziere. Oare până când va mai plăti actuala administrație jaful făcut cu bună știință de fosta conducere? Primăria, în momentul de față, este angajată în proiecte de peste 9 milioane lei. Deci, proiectele (canalizare, gaze, asfaltare drumuri, etc) la care s-au angajat necesită fonduri pentru derularea lor, iar comuna are foarte multe necesități. Poate oarganele de control abilitate vor face lumină cât mai repede în elucidarea acestor contracte păguboase administrației locale. Să nu uităm că toate sumele ce se impun acum actualei conduceri sunt suportate direct din bugetul local adică din buzunarul cetățenilor din Bujoreni.
Tot acest contract are la bază prestări servicii pentru modernizarea bazei sportive de la Gura Văii, iar lucrările, din câte știm, au fost efectuate fără autorizație de construcție și nefacturate niciodată. Vom reveni cu mai multe detalii după ce vom intra în posesia documentelor solicitate cu privire la acestă speță.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.