763 total views

Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” are asigurată finanțarea de peste 20 de milioane lei prin PNRR, pentru lucrări de eficientizare energetică.

În cursul zilei de 13 martie 2023, edilul municipiului s-a aflat la București pentru a semna contractul de finanțare în valoare de 20.331.522,87 lei, pentru proiectul Creșterea eficienței energetice a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”, depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență – Componența 5 „Valul Renovării”.

Liceul de la poalele Dealului Capela este cea de-a zecea unitate de învățământ din oraș ce urmează a fi reabilitată prin PNRR, alături de: Liceul Tehnologic „Ferdinand I”; Grădinița cu program prelungit „Cozia”; Școala Gimnazială nr. 5; Grădinița cu program prelungit „Traian”; Grădinița cu program prelungit nr. 14; Seminarul Teologic „Sf. Nicolae”; Liceul Sanitar „Antim Ivireanul”; Colegiul Energetic; Școala Gimnazială Colonie, ale căror finanțări au fost contractate în ultimele luni.

Tot la Colegiul „Mircea cel Bătrân” sunt în derulare, cu finanțare de la bugetul local, lucrări de reabilitare la sala de sport – refacerea acoperișului, a vestiarelor, a instalațiilor sanitare și termice, a suprafeței de joc etc. – ce urmează a se finaliza în această vară.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.