305 total views

Nu este prima dată când criticăm modul de lucru al constructorilor care primesc lucrări de la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea și o vom face ori de câte ori va fi nevoie.

Așadar, în luna iunie a acestui an Parcul Zăvoi suporta lucrări de reparare și reamenajare pe una din aleile principale, iar astăzi, la două luni distanță, în același parc, sunt iar în toi lucrări de reabilitare prin reparații, dar pe altă alee principală.

Punctul culminant al acestui fenomen în desfășurare ni-l descrie vizual constructorul care lucrează execrabil și asta se poate observa din imaginile atașate. Este inadmisibil ca în timpul unor lucrări de reparații, după terminarea zilei de lucru, să lași în urma ta, aruncat la voia întâmplării, tot ceea ce ai folosit – mistria, papucii, bidoane de apă, saci de ciment rupți, banda delimitatoare, pahare de cafea, pachetul gol de țigări și alte mizerii.

Mai mult, de ce să arunci bucățile de plăci tăiate pe spațiul verde când nu acolo ai tu, constructor, treabă? Dar, le arunci pentru că lucrările le efectuezi, constructorule, oricare ai fi, în bătaie de joc. Este evident modul infect de lucru și ne întrebăm dacă lucrarea va ieși una de calitatea.

Domnule primar Mircia Gutău: cine este acest constructor și de ce i se permite să lucreze atât de murdar?

Domnule primar Mircia Gutău vă întrebăm și acum ca și data trecută deși nu ne-ați răspuns: cât costă reparațiile și de unde sunt fondurile alocate? Lucrarea mai este în garanție?

Domnule primar Mircia Gutău: câte alei din Parcul Zăvoi se vor mai repara?

Domnule primar Mircia Gutău: de ce la nici doi ani de la inaugurare trebuie reparate, rând pe rând, aleile din parc?

În imagini zona de lucru!!! Tot ceea ce vedeți, domnule primar, este „calitatea” lucrărilor și am considerat că nu trebuie să ratăm ocazia să vă arătăm ceea ce nu mai aveți timp să vedeți. Observăm că sunteți ocupat cu ședințele CJ, cu decernare diplome și distincții, cu trocuri politice, cu schimbarea prefectului ori să cumpărați imobile la prețuri exorbitante sau orice altceva decât să treceți pe la lucrările pe care le aveți în desfășurare. Dar…nu vă deranjați! Suntem noi aici să vă arătăm!!!

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.