236 total views

Este de-a dreptul hilar ce se întâmplă înOrganizația Județeană a PSD Vâlcea. Costi Rădulescu s-a dovedit cârpă de șters praful pentru șeful lui, Liviu Dragnea, care a decis să-l numească pe Romeo Rădulescu candidatul acestui partid la Primăria Râmnicului, peste capul Organizației Județene.

Screenshot_2016-02-18-06-12-46-1

Costi Rădulescu a dat cu oiştea pesedeului în gard

Această decizie face ca șeful PSD Vâlcea să piardă frâiele partidului definitiv. Din acest moment, Costi Rădulescu este înjurat de majoritatea subalternilor lui politici în frunte cu Gigi Matei și Gheorghe Mihăilescu, care au declarat că dacă Romeo va fi candidatul PSD la primărie, își vor da demisiile. Vor pleca de la PSD și nu cu mâna goală. Vor lua cu ei și câteva organizații din teritoriu, de pe unde au ei mai multă influență și vor îngroșa rândurile altor partide. Acele partide nu-i vor primi pentru că sunt ei frumoși și deștepți, mai ales Matei, ci pentru membrii de partid aduși de ei.
Este pentru a doua oară când Gigi Matei primește lovituri mortale de la propriul partid. O primă lovitură a primit-o la alegerile din 2012 când credea că el este candidatul la primăria Râmnicului din partea USL. Era prima lui șansă de a deveni primar când USL era pe cai mari, când orice maidanez putea fi ales cu ușurință. Frâncu a fost impus de la centru, Matei fiind nevoit să-și lingă răniile. În sfârșit și-a văzut visul cu ochii atunci când Frâncu a fost arestat. Dar a trebuit să-i păcălească pe consilierii locali liberali care se opuneau ca el să fie viceprimarul cu atribuțiuni de primar și a reușit.
De data asta lovitura a fost mult mai puternică, deoarece a venit ca o ghiulea din partea unui singur partid și mai dureroasă pentru că a venit din partea propriului partid. La această nouă răsturnare de situație, Costi Rădulescu a rămas simplu spectator. Nici nu putea fi altceva din moment ce în fața lui Dragnea valorează cât o ceapă degerată. Asta au spus-o și alții care s-au dus prin Parlament și au văzut că nu e băgat în seamă de șefii lui politici.
Cu toate astea deputatul se credea mare căruțaș, încercând să inoculeze ideea că el e cel ce trage căruța PSD-ului local și că dacă el n-ar exista, s-ar duce dracului căruța. Nimic mai fals din moment ce calul a dovedit că este motorul atelajului pesedist și că Rădulescu nu e altceva decât o gloabă politică, care dă cu oiștea în gard la prima cotitură.
Pentru o astfel de decizie a lui Dragnea, Costi Rădulescu ar trebui să-și dea demisia din PSD, însă, curvia politică nu a inventat-o el. A fost inventată de alții cu mult înaintea lui și practicată de majoritatea liderilor politici. Curvia politică este soră cu ipocrizia, apanajele liderului PSD Vâlcea, ucenicul lui Ion Câlea care ar trebui să se transforme în stafie și să-l scuipe pe Rădulescu.
Interesant este ce va face și celălalt Rădulescu, parașutat de la centru în organizația locală, pe care nu-l agrează niciun pesedist. Romeo este rezultatul unei dragoste cu de-a sila, ceea ce în termeni de drept penal se numește viol. Ori, dintr-un viol politic nu poate ieși decât un bastard politic, bolnav de sindromul Gutău.
Așadar, apele sunt extrem de tulburate la PSD. Deocamdată sunt așteptate demisiile lui Matei și Mihăilescu. Sperăm că și le vor da, dacă vor să mai rămână pe scena politică locală. Apoi, vom mai vedea!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.