78 total views

După foarte mult timp, dacă nu chiar prima dată (nu avem de unde să știm exact, publicația noastră nu primește comunicatele administrației Rădulescu și nici nu este invitată la acțiunile întreprinse de aceasta) de când este la conducerea județului, Rădulescu convoacă o ședință pe care o moderează cu ușile închise, departe de ochii presei.

Aflăm dintr-un comunicat de presă al Instituției Prefectului Vâlcea, că la inițiativa președintelui CJ, Constantin Rădulescu, a fost convocată o ședință având ca temă ”debranșarea asociațiilor de proprietari din municipiul Drăgășani de la rețeaua de apă potabilă”.

Scurta informare a fost că ”în cadrul întâlnirii au fost prezentate de către părți, atât soluțiile tehnice cât și demersurile juridice, pentru rezolvarea, în baza prevederilor legale a situației și evitarea în viitor a problemelor de acest tip”. Atât!

De ce Rădulescu nu a invitat mass-media locală?

Subiectul cu pricina ar fi fost (este!) de un real interes ținând cont că asociațiile de proprietari din municipiul Drăgășani se confruntă de mult cu aceste debranșări care au loc destul de des. Mass-media are cunoștință despre aceste debranșări din comunicatele de presă ale Apavil. Este adevărat și poate că avem o vină și noi (n.r. mass-media) că nu am întrebat niciodată de ce se tot repetă această situație în Drăgășani, pentru a putea dezbate mai mult cu scopul de a gasi soluțiile cele mai bune în rezolvarea problemei.

Dar, când în sfârșit Rădulescu are o inițiativă bună și anume, să vadă exact de ce trenează această situație acolo și dorind să găsească o cale de rezolvare, o ascunde de ochii presei.

Din imaginea atașată informării, deși se vede că a fost convocată o armată de oameni, rezultatul întâlnirii este prezentat mai mult decât succint și considerăm că cele transmise puteau fi reproduse tuturor factorilor implicați printr-o circulară a administrației județene.

Domnule Rădulescu, administrator al județului, dar subordonat al primarului Gutău Mircia, ascundeți cumva soluția? Ăsta să fie motivul pentru care mass-media locală nu a fost invitată la dezbatere?

Publicăm noi soluția!

Rezultatul “revoluției fiscale” a PSD: oamenii nu mai au bani să-și plătească nici apa !!!

PSD = faliment național

Datorită aplicării programului de guvenrare al PSD oamenii au ajuns să nu-și mai poată achita nici măcar apa:

Constantin Rădulescu, ÎNDRĂZNEȘTE SĂ CREZI!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.