784 total views

…de urgență vă solicităm să luați măsurile ce se impun și să îndreptați nedreptatea făcută soților Adam Maria și Ștefan de către directoarea inumană împotriva gemenilor acestora pe care îi privează de tratamentul special la care aceștia participă prin terapii de 5 ani de zile. Este inadmisibil!!!

 

La Liceului Tehnologic „Petrache Poenaru” din Bălcești – Vâlcea, directoarea Ivănescu Eliana face legea și susținută foarte mult de cineva din Inspectoratul Școlar General (care când ajunge în zonă își umple portbagajul!!!), dar și politic, se ghidează și manageriază conform expresiei: „ți-arăt cine este șeful!”. Că această duduie face legea nu ne mai surprinde, unii spre majoritatea când ajung pe funcții uită de unde au plecat, cine au fost și mai ales uită să fie oameni devenind peste noapte „bestii cu grad de șefie”. Este cu atât mai rău și mai grav când vorbim despre o femeie care pe lângă faptul că ocupă un directorat este mamă a doi copii, iar într-un articol mult mai amplu vom prezenta inumanitatea acestei „mame” care înțelege să atace adulții prin copiii acestora care suferă de un handicat sever.

Până la relatarea răutăților fără margini, ce au devenit infracțiuni, pe care le practică această duduie și soacra din dotare vă spunem că stimabilele s-au ales cu câte un dosar penal și toate celelalte instituții abilitate au fost deja informate cu privire la cele existente și care continuă.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.