185 total views

În incinta Căminului pentru Persoane Vârstnice din Bălcești se va deschide o secție de recuperare medicală și fizio-terapie, dar și o componentă de gardă medicală de urgență, la domiciliu, necesară pentru rezolvarea urgențelor medicale.

Dacă Rădulescu susține că și-a propus să rezolve această problemă a cetățenilor din zona Bălcești, fiindcă îl preocupă sănătatea lor și va face, în acest sens, tot ce trebuie pentru urgentarea acestor demersuri, îl întrebăm unde a fost până acum, la momentul ianuarie 2019? Aaa! Ne scuzați. Este an electoral și trebuie să facem ceva urgent pentru că avem nevoie de voturi, zona fiind una cu un electorat important (n.r. ca și număr de votanți). De ce stimate Rădulescu abia acum prezintă o urgență și vă interesează sănătatea celor din Bălcești? Care, concret, au fost prioritățile domniei voastre din iunie 2016 și până în prezent? Asfaltări? Parteneriate fără cap? Finanțări inutile, dar chiriile neplătite? O așa proastă administrare și conducere CJ nu am avut niciodată. Conducătorii actuali sunt atât de „necunoscători” (necunoscători, să folosim un eufemism) ai priorităților județului încât efectele proastelor decizii, de acum, vor cauza mari probleme în dezvoltarea județului, pe termen lung, spuneam recent într-un alt articol de presă.

Asta îl întrebăm acum pe Rădulescu: știți cu adevărat care sunt prioritățile județului? Nu!

Așadar, în opinia noastră, acest urgent demers vine doar pentru că este an electoral, iar domniei sale nu îi pasă câtuși de puțin de sănătatea celor din Bălcești. Dacă era așa, acest demers putea fi făcut cu mult înainte. Mai mult, în comunicatul remis, acesta ne informează că „s-au făcut primele estimări ale bugetului şi ale structurii de personal, urmând ca, până vineri, 1 februarie a.c., Direcţia de Sănătate Publică să prezinte planul de amenajare şi schiţele spaţiului pe care Primăria Oraşului Bălceşti trebuie să îl amenajeze, pe cheltuiala sa, aşa cum s-a angajat primarul localităţii şi cum prevede legislaţia în domeniu”. Dar, Primarul Aleca nu a participat, nefiind invitat, la discuțiile care au avut loc, astăzi 28 ianuarie, și ca atare nu a putut să ne spună prea multe cu privire la ceea ce se dorește prin înființarea secției exterioare a SJU Vâlcea în orașul pe care îl administrează. Totuși, am înțeles că secția va avea ca și locație etajul I din Căminul pentru Persoane Vârstnice, iar modernizarea va costa undeva la 150.000 mii lei. Despre personal – nr salariați, plata lor, pază, plata utilităților ori alte cheltuieli necesare existenței aceste secții, nu le știe nici dumnealui, neexistând un proiect la ora actuală.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.