187 total views

Din această săptămână, în municipiul Râmnicu Vâlcea se desfăşoară o nouă ediţie a concursului ”Împreună pentru un oraş mai curat”.

Scopul concursului este acela de îmbunătăţire a aspectului urbanistic al municipiului şi a condiţiilor de habitat, el adresându-se tuturor asociaţiilor de proprietari din Râmnic care nu înregistrează restanţe mai vechi de 90 de zile către furnizorii de utilităţi şi ai căror preşedinţi nu au fost sancţionaţi pentru abateri în activitatea de conducere a asociaţiilor. Concursul se desfăşoară în perioada 7 – 29 aprilie, înscrierea se face la Serviciul Relaţii Îndrumare Asociaţii de Proprietari până la data de 25 aprilie, iar asociaţiile de proprietari participante vor fi departajate în funcţie de 5 criterii cu ponderi diferite: aspectul spaţiului verde aferent – 30%, curăţenia în spaţiul aferent – 15%, faţada, lucrările de reabilitare termică – 15%, întreţinerea terasei şi subsolului – 20% şi aspectul căilor de acces în bloc, a casei scării şi a altor spaţii comune – 20%.

La finalul evenimentului, vor fi acordate mai multe premii constând în materiale de curăţenie, foarfeci, lopeţi, sape şi alte unelte de grădinărit.

 

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.