251 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 14 – 21 august, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 apavil-interventii

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 2 avarii la reţeaua de apă pe str. Pârâul Hoţului – nr. 8D şi Matei Basarab – bl. 134.

LUCRĂRI DE BETONARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Aleea Olăneşti şi Digului, fiind folosiţi 6 mc de material.

ÎNLOCUIRE DE REŢEA PE ALEEA OLĂNEŞTI ŞI CASTANILOR. Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă PEHD D140 pe str. Al. Olăneşti pe o distanţă de 80 ml. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, procedându-se şi la amenajarea terenului afectat. Pe str. Aleea Castanilor s-au înlocuit 150 ml de reţea PEHD 75

STAŢII DE POMPE IGIENIZATE. A continuat igienizarea staţiilor de pompe Feţeni, Capela, Copăcelu şi Râureni.

ÎNLOCUIRE REŢEA APĂ POTABILĂ.  Au fost executate lucrări de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor în Scuarul Mircea cel Bătrân. Astfel, s-au înlocuit 80 ml ţeavă PEHD PN 10D 125 mm.

VANĂ DE GOLIRE ÎNLOCUITĂ. S-a procedat la înlocuirea unei vane de golire DN300 la Rezervorul Feţeni.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în  zonele Ostroveni, Colonia Nuci, Centru şi Zăvoi; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost executat un racord de canalizare şi a fost montată o gură de scurgere la bl. C11 din Ostroveni; au fost ridicate la cotă 3 cămine de canalizare pe str. Carol I; a fost asfaltată suprafaţa carosabilă în zona bl. C11 şi A38/I din Ostroveni; a fost reparată o canalizare tasată pe str. Şt. Vodă – nr. 306A; a fost reparată suprafaţa carosabilă în zona centrală la bl. G prin balastare, compactare şi turnare beton.

47 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 47 apometre, fiind întocmite şi un număr de 10 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.