193 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 6 – 13 august, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

apavil-1

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 2 avarii la reţeaua de apă pe str. Constantin Stănciulescu nr. 35 şi Libertăţii – bl. I3.
LUCRĂRI DE BETONARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Aleea Olăneşti, Ştirbei Vodă şi Libertăţii, fiind folosiţi 5 mc de material.
ÎNLOCUIRE DE ŢEAVĂ PE ALEEA OLĂNEŞTI. Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă PEHD D140 pe str. Al. Olăneşti pe o distanţă de 120 ml. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, procedându-se şi la amenajarea terenului afectat.
STAŢII DE POMPE IGIENIZATE. A continuat igienizarea staţiilor de pompe Feţeni, Capela, Copăcelu şi Râureni.
ÎNLOCUIRE REŢEA APĂ POTABILĂ. Au fost executate lucrări de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor în Scuarul Mircea cel Bătrân. Astfel, s-au înlocuit 90 ml ţeavă PEHD PN 10D 125 mm.
PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în zonele Ostroveni, Centru, Petrişor, Nord, 1 Mai şi Zăvoi; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost turnate piese suport din beton armat; au continuat lucrările la canalizarea de la bl. E din zona centrală iar săptămâna următoare va începe montarea gurilor de scurgere; a fost reparată canalizarea menajeră prăbuşită Dn250 mm în Ostroveni – bl. C11, str. M. Eminescu; a fost executat un racord de canalizare din coloană corugată pe str. Ostroveni la ştrandul de la ADP.
66 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 66 apometre, fiind întocmite şi un număr de 9 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.