143 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 15 – 19 decembrie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 3 avarii la reţeaua de apă în târgul de săptămână de la Goranu, Scuarul Mircea cel Bătrân şi pe str. Calea Bucureşti nr. 256.

LUCRĂRI DE BETONARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare, fiind folosite 6 tone de material pe str. Locotenent Costeanu, Mihai Viteazu, Ştirbei Vodă, Inăteşti şi Bogdan Amaru.

LUCRĂRI FINALIZATE PE STR. SOCULUI. A fost finalizată realizarea racordurilor de canalizare pe str. Socului, în prezent fiind executate lucrări de amenajare a terenului.

LUCRĂRI PE STR. LOCOTENENT COSTEANU. Au fost finalizate lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor şi se continuă cu aducerea terenului la starea iniţială.

REABILITARE CONDUCTĂ. Au fost executate lucrări de reabilitare a conductei OL Dn 400 mm pe str. Bogdan Amaru, Petrache Poenaru, M. V. Popescu şi Matache Temelie. Au fost finalizate lucrările de înlocuire a branşamentelor de apă potabilă PT23+Bl. P2 / str. Cerna. Se continuă cu execuţia reţelei provizorii pe str. B. Amaru şi M. Temelie.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în          Ostroveni, Inăteşti, 1 Mai, Centru, Petrişor şi Libertăţii; au fost curăţate pompele de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost ridicat la cotă un cămin pe str. Sabin; a fost refăcută suprafaţa carosabilă prin turnare beton C18/22,5 şi asfalt pe str. Horia, zona Libertăţii; au fost turnate mixtură asfaltică şi asfalt pe str. Şt. Vodă; au fost înlocuite şi sudate capacele de pe căminele de canalizare care au fost furate la bl. B2 – Nord şi T2 – str. M. Viteazu; au fost montate 4 rame cu capace de canalizare compozit la bl. 33 – Nord şi bl. 26 – Traian.

23 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 23 apometre, fiind întocmite şi un număr de 13 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.