516 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 08 – 12 decembrie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 

AVARII REZOLVATE.

A fost remediată o avarie la reţeaua de apă pe str. Pătraşcu Vodă nr. 7.

LUCRĂRI DE BETONARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare, fiind folosiţi 3 mc de material pe str. Locotenent Costeanu şi Maior V. Popescu.

LUCRĂRI FINALIZATE PE STR. SOCULUI.

A fost finalizată realizarea racordurilor de canalizare pe str. Socului, în prezent fiind executate lucrări de amenajare a terenului.

LUCRĂRI PE STR. LOCOTENENT COSTEANU.

S-a înlocuit un branşament de apă potabilă la bl. 7, continuându-se cu amenajarea terenului pe str. Locotenent Costeanu.

REABILITARE CONDUCTĂ.

Au fost executate lucrări de reabilitare a conductei OL Dn 400 mm pe str. Bogdan Amaru, Petrache Poenaru şi Matache Temelie. Se continuă cu executarea reţelei provizorii pentru reabilitarea reţelei Dn 600 mm.

PROBLEME PUNCTUALE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în  Ostroveni, Centru, 1 Mai, Nord şi Zăvoi; au fost curăţate pompele de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost înlocuit racordul la canalizarea menajeră de la bl. N2 din zona Centrală; a fost refăcută suprafaţa carosabilă după executarea lucrării la bl. H1 din Nord; a fost refăcută suprafaţa carosabilă după executarea lucrării pe str. Măceşului; au fost descoperite şi decopertate capacele de canalizare astupate cu asfalt pe str. N. Iorga; a fost montată o ramă cu capac de canalizare şi o piesă suport din beton armat pe str. Şt. Vodă nr. 229; au fost confecţionate 7 grătare pluviale în vederea montării în reţeaua de canalizare; a fost ridicat la cotă un cămin de canalizare la bl. R4 din zona Nord.

21 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 21 apometre, fiind întocmite şi un număr de 4 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.