140 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 13 – 17 octombrie, o activitate intensă în aria de operare, în colaborare cu autorităţile locale.

 

AVARII REZOLVATE.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă pe str. G. Stoianovici – bl. Q1, Calea lui Traian – Şcoala Generală nr. 4, Cella Delavrancea nr. 12, Stolniceni nr. 14 şi în Piaţa Centrală – bl. L.

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosiţi 4 mc de beton şi 6 tone de asfalt pe str. Regina Maria, G. Stoianovici, Lt. Costeanu, Calea lui Traian şi la bl. A56 din Ostroveni.

LUCRĂRI PE PE STR. MĂCEŞULUI.

Au continuat lucrările la reţeaua de canalizare prin executarea a 12 racorduri Dn 160 pe str. Măceşului.

REABILITARE CONDUCTĂ.

Au continuat lucrările de reabilitare a conductei OL Dn 400 mm pe str. Maior V. Popescu, fiind executate legături provizorii. Tot pe str. Maior V. Popescu au fost executate lucrări de racordare provizorii la Dispensarul CFR şi la Oficiul Poştal. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare.

AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE PE STR. LOCOTENENT COSTEANU.

Au fost înlocuiţi 30 ml de ţeavă apă potabilă PEHD Dn110 şi branşamente, plus cămine apometre la bl. 5.

REŢEA NOUĂ PE STR. REGINA MARIA.

Au fost finalizate lucrările de racordare la reţeaua de apă Dn200, fiind dezafectată reţeaua provizorie de pe str. R. Maria.

LUCRĂRI ÎN OCNELE MARI.

Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor pe str. 1 Decembrie şi Lunca din oraşul Ocnele Mari, fiind înlocuiţi 30 ml reţea apă potabilă Dn110 De asemenea, au continuat lucrările la staţia de pompe de pe str. Goruniş. Concomitent, a fost amenajat şi terenul afectat de lucrări.

PROBLEME PUNCTUALE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în          Ostroveni, Troianu, Petrişor şi 1 Mai; s-au curăţat pompele de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost turnate 20 de piese suport din beton armat; a fost înlocuit un capac de canalizare la bl. A64 şi a fost reparat un cămin de canalizare la bl. A63 din Ostroveni; a fost reparată canalizarea Dn315 mm la bl. G3 de pe str. Iancu Pop şi a fost refăcută suprafaţa carosabilă; a fost adus la nivelul carosabilului terenul aflat la intersecţia str. Copăcelu cu Toamnei; a fost turnat asfalt pe str. Morilor (Gr. Şcolar Pleşoianu), A. Ivireanu (bl. A64 şi A58) şi Iancu Pop (bl. G3).

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Zăvoi  Colonia Nuci, Nord, precum şi pe str. Eliodor Constantinescu, H. Coandă – bl. R12, V. Olănescu nr. 4, Calea lui Traian – Spitalul Judeţean de Urgenţă, Remus Bellu – bl. O2, sc. C, N. Titulescu (Dovali), Mr. V. Popescu, Gr. Procopiu – bl. 63, Regina Maria, Krusevet, I. Pop – bl. G3, Remus Bellu – Spitalul de Obstretică – Ginecologie, Râureni (Poliţia Circulaţiei) şi Cella Delavrancea nr. 56.

25 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 25 apometre, fiind întocmite şi un număr de 5 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.