194 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 22 – 26 septembrie, o activitate intensă în aria de operare, în colaborare cu autorităţile locale.

 

AVARII REZOLVATE.

Au fost remediate 7 avarii la reţeaua de apă: Rm. Vâlcea – str. Caiselor nr. 4, C. Stănciulescu, E. Constantinescu nr. 4, Carol I, Libertăţii nr. 20, Mihăeşti – Rugetu nr. 7 şi Păuşeşti – Măglaşi.

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosiţi 3 mc de beton şi 10 tone de asfalt în Rm. Vâlcea – Ostroveni – bl. A42/II, pe str. Libertăţii, C. Stănciulescu, Carol I, E. Constantinescu, B-dul Panduri, precum şi în Băbeşi şi B. Govora.

LUCRĂRI PE PE STR. MĂCEŞULUI ŞI SOCULUI.

Au continuat lucrările la reţeaua de canalizare prin executarea a 8 racorduri Dn 160 pe str. Măceşului şi a 96 ml de ţeavă PVC Dn 250 mm  pe str. Socului.

REABILITARE CONDUCTĂ.

Au continuat lucrările de reabilitare a conductei OL Dn 400 mm pe str. Maior V. Popescu, fiind executate legături provizorii.

VOR ÎNCEPE LUCRĂRILE PE STR. LOCOTENENT COSTEANU.

Au fost înlocuiţi 60 ml de ţeavă apă potabilă PEHD Dn 110 la bl. 5.

FORAJE EXECUTATE.

Au fost executate poziţiile de foraj pentru realizarea legăturii la reţeaua de apă potabilă Dn400 cu Dn110 pe str. Calea lui Traian Nord şi Intr. Cetăţuia. De asemenea, au fost executate poziţiile de foraj pentru executarea legăturii între reţeaua de apă potabilă PEHD Dn200 şi Dn219OL pe str. Regina Maria.

ÎNLOCUIRE REŢEA APĂ PE B-DUL PANDURI.

Au fost înlocuiţi 40 ml de ţeavă PEHD Dn250 mm în zona Ostroveni, pe B-dul Panduri, Bl. A5.

LUCRĂRI ÎN OCNELE MARI.

Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor pe str. 1 Decembrie şi Lunca din oraşul Ocnele Mari, fiind montaţi 40 ml de reţea apă potabilă PEHD Dn110 (str. 1 Decembrie). De asemenea, a fost întocmit necesarul de materiale pentru începerea lucrărilor la staţia de pompe de pe str. Goruniş.

PROBLEME PUNCTUALE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în Zăvoi, Petrişor, Ostroveni IV, Centru, Morilor şi la vilele ANL; s-au curăţat pompele de canalizare de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; au continuat lucrările la canalizarea Dn 315 mm pe str. Horia prin montarea a 4 capace de canalizare şi a pieselor suport de beton armat, fiind executate 2 racorduri de canalizare Dn160 mm; au fost executate 12 racorduri de canalizare din ţeavă PVC Dn 160 mm; a fost montată o ramă cu capac carosabil pe str. A. Iancu nr. 22; a fost înlocuit un tub de canalizare la bl. C23, sc. B – Ostroveni.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni (bl. A31/I, A9 – sc. B, C27, A34/II, A33 – sc. A, A1, A4 – sc. B, C5 – sc. F, Ostroveni Sat nr. 38), Traian (str. Gr. Procopiu – Grădiniţă, bl. G117), Petrişor (bl. P5 şi P10, Vilele 1, 2 şi 3), Zăvoi, Nord (str. Intr. Violetelor – bl. N27, str. M. Basarab – bl. 113 şi 129), precum şi pe str. Mr. V. Popescu – bl. P3, Gr. Antipa – bl. ANL, Izvorului nr. 1, Dem Rădulescu, Râureni, Iust.Marina, Calea lui Traian, Bâlciului nr. 2, Intr. Salciei nr. 2 şi Şt. Vodă. Lucrări similare au avut loc în Băile Govora, Băile Olăneşti şi Buneşti.

117 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 117 apometre, fiind întocmite şi un număr de 5 documentaţii tehnice.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.