213 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă: str. G. Mihăescu nr. 48 şi bl. A7, Calea lui Traian Sud – bl. S17, Aranghel nr. 1 precum şi la bl. A52 din Ostroveni.

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosite 10 tone de asfalt şi 6 mc de beton de material pe str. Intr. Fagului, Morilor, G. Coşbuc şi M. Basarab nr. 30.

LUCRĂRI PE PE STR. MĂCEŞULUI ŞI REGINA MARIA. Au continuat lucrările de extindere a reţelei de canalizare şi a racordurilor pe str. Măceşului, fiind montaţi 150 ml de ţeavă PVC 250 mm. Pe str. Regina Maria s-au executat săpături în vederea executării forajului necesar realizării by – pass – ului între reţeaua nouă şi cea existentă.

ÎNTREGIRE REŢEA. Au fost executate lucrări de întregire a reţelei DN 160 mm cu DN 159 mm, la intersecţia străzilor N. Titulescu cu N. Bălcescu. Lucrările vor continua în perioada următoare.

ÎNLOCUIRE REŢEA STR. INTR. FAGULUI. Au început lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor / canal, precum şi a racordurilor. S-au înlocuit 60 ml ţeavă PEHD Dn 110 mm de apă potabilă şi 60 ml ţeavă PVC Dn 250 mm reţea canalizare. Lucrările vor continua.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în Nord, 1 Mai I, Ostroveni I şi II, Centru, precum şi pe str. Calea lui Traian, Libertăţii şi R. Bellu; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost montate o ramă cu capac de canalizare şi o piesă suport pe str. A. Ivireanu (Seminarul Teologic); a fost ridicată la cotă o gură de scurgere pe str. Inăteşti nr. 4; a fost refăcută suprafaţa carosabilă după executarea lucrării la bl. B1/I – sc. B şi C; a fost refăcut un cămin de canalizare pe str. N. Bălcescu.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ. A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Nord, Goranu, la Agenţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, precum şi pe str. G-ral Magheru nr. 23, Depozitelor, M. Temelie – bl. 72, N. Titulescu, H. Coandă, Morilor nr. 89 şi Spl. Mircea Vodă nr. 13.

281 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 281 apometre, fiind întocmite şi un număr de 6 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.