168 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în aria de operare, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII REZOLVATE.

Au fost remediate 6 avarii la reţeaua de apă: Buda nr. 27, str. Morilor nr. 59, Căp. Mărăşeanu, Râureni nr. 33, Salcâmilor nr. 11, Râureni nr. 37 şi la bl. A11/III – Ostroveni.

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare, fiind folosiţi 1,5 mc de material pe str. Salcâmilor nr. 11 şi Cpt. Mărăşeanu.

STAŢII DE POMPARE VERIFICATE.

S-a continuat acţiunea de verificare şi igienizare a staţiilor de pompare Prundului, Cojocarilor, Apusului şi Viilor Aranghel.

ASISTENŢĂ TEHNICĂ.

A fost asigurată asistenţa tehnică pe str. Vlăduceni nr. 254A şi Dragoş Serafim nr. 15.

LUCRĂRI DE ÎNLOCUIRE A REŢELEI DE APĂ.

Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor pe str. 1 Decembrie din Ocnele Mari.

REFACERE REŢELE AFECTATĂ DE VIITURI.

A fost refăcută reţea de coanalizare PVC Dn 200 – str. Livadia, afectată de viituri. A fost montată ţeavă pe o distanţă de 19 ml şi se continuă lucrările de refacere a reţelei de canalizare. De asemenea, s-a lucrat la refacerea reţelei de apă potabilă afectată de viituri – str. Pleaşa, sat Olăneşti. Au fost montaţi 100 ml de ţeavă PE Dn 110 mm şi 40 ml de ţeavă PE Dn 75 mm. Acţiunea va continua şi în perioada următoare.

LUCRĂRI PE STR. GORUNIŞ DIN OCNELE MARI.

Au fost montaţi 200 ml de reţea Dn 110 pe str. Goruniş din Ocnele Mari, executându-se şi un număr de 7 branşamente.

LUCRĂRI FINALIZATE ÎN BĂILE OLĂNEŞTI.

Au fost finalizate lucrările pe str. Libertăţii din B. Olăneşti iar în această perioadă se lucrează la readucerea terenului la starea iniţială, după ce acesta a fost afectat de calamităţi.

PROBLEME PUNCTUALE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în Ostroveni I, II, III, IV şi VI, Zăvoi, Troianu – cămine, Colonia Nuci – Baraca 8, 1 Mai I şi II, Râureni, CLT Sud – Nord, Minet, ETA şi pe străzile G-ral Magheru, Carol I, N. Bălcescu, T. Vladimirescu, Ep. Damaschin, D. Zamfirescu, I. Jianu, Gr. Procopiu şi Dr. Hacman; s-au curăţat pompele de canalizare de pe str. Morilor – Arinilor, Goranu şi Vlădeşti; a fost ridicat la cotă un cămin de canalizare la bl. A42/II. Sc. B – Ostroveni; s-a confecţionat armătură din plasă sudată şi s-au confecţionat 6 dale din beton armat; au fost ridicate la cotă 2 cămine de canalizare pe str. Inăteşti nr. 4; a fost executat un cămin de canalizare pluvială pe str. Inăteşti.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Râureni, str. Dobrogeanu Gherea, Colonia Nuci , Nord, Zăvoi, Petrişor, Centru, SC Hery SRL, Sanmed, pasarela Oltchim (subtraversare), Poliţia Circulaţiei, SC Damila SA, precum şi pe str. Ep. Damaschin nr. 6, Depozitelor – SC ETA SA, Calea lui Traian Sud – bl. S24 şi S26, Troianu – Jandarmerie, Cătăneştilor nr. 34, Şt. Vodă nr. 170, Râureni nr. 34, Buridava, Eftimeştilor nr. 12, Izvorului nr. 2, El. Constantinescu nr. 19, Castanilor nr. 5, M. Viteazu nr. 4A şi Calea lui Traian – zona fostului hypermarket Interex, staţiile de pompe Morilor – Arinilor, pasajele Dacia şi Bogdan Amaru. Lucrări similare s-au desfăşurat în Buneşti, Budeşti, Şirineasa şi Călimăneşti – Căciulata.

122 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 122 apometre, fiind întocmite şi un număr de 32 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.