69 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII REZOLVATE.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă: str. Morilor nr. 59, Cpt. Mărăşeanu (CEC), Râureni nr. 33, Salcâmilor nr. 11 şi Buda nr. 27 (O. Mari). De asemenea, au fost deblocate staţile de pompare Inăteşti şi Viilor, precum şi gurile de scurgere de pe raza municipiului.

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosite 4,5 tone de asfalt şi 2,2 mc de beton pe str. M. Basarab, Zefirului, L. Rebreanu, Olăneşti şi Buda (O. Mari).

STAŢII DE POMPARE VERIFICATE.

S-a continuat acţiunea de verificare şi igienizare a staţiilor de pompare Prundului, Cojocarilor, Apusului şi Râureni.

VERIFICĂRI HIDRANŢI.

A continuat verificarea hidranţilor montaţi în vederea schimbării piuliţelor stem, pe străzile N. Grigorescu, Republicii, H. Coandă şi la Lic. Ferdinand.

LUCRARE DEMARATĂ.

Încep lucrările de montare vane apă la intersecţia str. N. Titulescu cu Republicii.

PROBLEME PUNCTUALE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în Ostroveni I, II, IV şi VI, Colonie Nuci, Troianu, precum şi pe str. Timiş, Goranu, Calea lui Traian – Sud, Dem Rădulescu – colector; au fost curăţate pompele de canalizare la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; a continuat curăţarea colectorului de canalizare de la Grădina Zoo (100 ml); au fost executate racordurile la gurile de scurgere de la bl. 6 şi 7 – Splaiul Independenţei; au fost turnate 5 dale din beton armat; a fost refăcută suprafaţa carosabilă la bl. 5 – zona Traian.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Zăvoi, Centru, Râureni – Staţia de Compost, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Colonia Nuci, Libertăţii, N. Iorga, Calea lui Traian, N. Filipescu nr. 3, Spl. Independenţei – bl. 11 şi 12, Timiş, Râureni, A. Ivireanu, Dealul Malului nr. 42, Ionescu Cheianu, Iust. Marina, B. Amaru, Şt. Vodă nr. 13, Morilor inters. cu Izvorului.

115 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 115 apometre, fiind întocmite şi un număr de 9 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.