91 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 AVARII REZOLVATE.

Au fost remediate 3 avarii la reţeaua de apă: str. Straubing nr. 102, Morilor nr. 83 şi Poenari nr. 56C.

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare, fiind folosite 1,5 mc de beton şi 5 tone de asfalt – Ostroveni, Republicii, Buda, Filipin.

STAŢII DE POMPARE VERIFICATE.

S-a continuat acţiunea de verificare şi igienizare a staţiilor de pompare Prundului, Cojocarilor, Apusului şi Râureni.

VERIFICĂRI. HIDRANŢI.

În perioada imediat următoare va fi făcută verificarea hidranţilor montaţi în vederea schimbării piuliţelor stem, pe străzile N. Grigorescu, Republicii, H. Coandă şi la Lic. Ferdinand.

EXTINDERE REŢEA.

Au continuat lucrările pe str. N. Titulescu, de la blocul 86 către Dovali, fiind executată reţeaua de 110 mm.

PROBLEME PUNCTUALE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere pe str. Calea lui Traian, Luceafărului, B-dul Tineretului, M. Eminescu, N. Iorga, precum şi în zona Ostroveni şi Cămine Troianu; au fost curăţate pompele de canalizare de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost montate 10 rame de canalizare compozit în armătură din plasă sudată; a fost refăcut un racord de canalizare pe str. Castanilor; a fost executat racordul de canalizare pe str. Episcop Inochenţie; au fost montate 4 guri de scurgere pe str. Antim Ivireanu; a fost asigurată asistenţa tehnică pe str. Copăcelu nr. 7B.

În cursul săptămânii viitoare va fi reabilitat prin curăţare colectorul de canalizare Dn 1.500 mm de la Grădina Zoo.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni (Baza de Agrement, bl. A54 – sc. B, A58, A59, C10, A20, A6 – sc. A, B13 – sc. B, B15, A12, A13 – sc. C, D, E, S2 – sc. A şi B, A9, A25, C6 – sc. B, C5 – sc. A şi B, A16 –  sc. A, B şi C, A1), Colonia Nuci (barăcile nr. 2 şi 8, nr. 87), Nord (bl. A4, S7 şi N9), Centru (bl. L şi D), Zăvoi (Restaurant OK), Libertăţii – str. Horia nr. 1-3, Petrişor – str. Zorilor, Stolniceni, Kaufland, fosta Grădină de Vară a Cinema Modern şi Casa de Modă Lis, precum şi pe străzile Calea lui Traian (fostul supermarket Interex, bl. Filipin şi D4), Alex. Sahia nr. 31, Castanilor, Râureni, Petrache Poenaru.

69 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 69 de apometre, fiind întocmite şi un număr de 14 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.