177 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în localităţile operate, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII REZOLVATE.

Au fost remediate 6 avarii la reţeaua de apă: str. Măceşului nr. 11, 11A şi 13, Copăcelu nr. 107, Ostroveni bl. A64 – sc. C, bl. 39 – sc. C, Lic. Energetic şi str. Timiş nr. 6.

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare, fiind folosite 9 tone de material pe str. Nicolae Iorga şi Eugen Ciorăscu.

ÎNLOCUIRI DE BRANŞAMENTE.

Au fost înlocuite mai multe branşamente de apă potabilă pe str. M. Sorescu, N. Iorga, N. Stănescu, M. Preda şi I. L. Caragiale.

ÎNCEP LUCRĂRILE PE STR. FAGULUI.

A fost întocmit necesarul de materiale pentru începerea lucrărilor de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor/canal şi racorduri.

PROBLEME PUNCTUALE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: au fost curăţate pompele de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; s-au turnat 20 de piese suport din beton armat; a fost executată canalizare pluvial Dn200 mm pe str. Arinilor – Morilor; a fost refăcută suprafaţa carosabilă la bl. T2 de pe str. Mihai Viteazu; a fost ridicat la cotă un cămin de canalizare la bl. D2 – zona Nord şi a fost refăcută suprafaţa carosabilă prin turnare de beton; a fost refăcută rigola pluvială pe str. Morilor.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Nord, Petrişor, Zăvoi, Colonia Nuci, precum şi pe str. Intr. Câmpului, Depozitelor, Intr. Jiului, inters. N. Titulescu cu M. Basarab, Calea lui Traian Sud, Dan Basarab, Libertăţii, Carol I, M. Viteazu, Dealul Malului, Ion Creangă, Râureni, Dacia, Straubing, inters. T. Vladimirescu şi Ferdinand, I. Râureanu, N. Iepure şi G-ral Magheru.

191 APOMETRE VERIFICATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 191 de apometre, fiind întocmite şi un număr de 20 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.