1,502 total views

Președintele județului, Rădulescu Constantin, ne spune cu o siguranță absolută, dar nejustificată, că a achiziționat aparatură medicală pentru Spitalul din Mihăești, în valoare de peste 2,7 milioane lei. Cu toate astea, un singur produs medical nu a fost prezentat, pentru a cunoaște și cetățenii ce boli pot să-și trateze la această unitate spitalicească, beneficiind de aparatură medicală de înaltă clasă.

De altfel, este de lăudat reușita administrativă, dar cui folosește dacă prezentăm doar cifre? Credeți că cetățeanul de rând se duce la președinte și îl întreabă: „domnule președinte, ați spus că ați montat echipamente medicale noi la Mihăești: care sunt acestea? Aș vrea să mă tratez și eu de x sau y boală și nu știu unde să mă duc. Dacă aici este aparatură medicală nouă, aș alege acest spital, dar cum nu știu și care este noua aparatură de atâtea milioane de lei, nu știu nici ce verificări medicale pot să-mi fac aici ori ce spital să aleg…!?!?”. Deci, aparatură nouă și atât! Promovăm sume fără a informa de fapt cetățenii de ce pot beneficia, ce tratamente ori investigații pot să-și facă beneficiind acum de aparatură de ultimă generație sau mult mai performantă decât cea existentă.

„Aparatură medicală performantă, pusă în funcțiune la Spitalul Mihăești! Ne apropiem de final cu implementarea proiectului european ce a presupus achiziționarea de aparatură și echipamente medicale la Spitalul din Mihăești. Aparatura, în valoare de peste 2,7 milioane lei, a fost achiziționată și montată, iar astăzi, m-am asigurat personal că echipamentele medicale au fost puse în funcțiune”.

Concluzia?

Domnule Rădulescu, la o sumă așa mare atrasă din fonduri europene, speram să ne comunicați cu liniuță și care este aparatura medicală ori care sunt investigațiile de care poate beneficia cetățeanul dacă ajunge la acest spital. Până una alta, noi înțelegem că singura opțiune este ca fiecare cetățean să se ducă pe banii lui până la Spitalul din Mihăești și să întrebe conducerea care este noua aparatură medicală, în valoare de 2,7 milioane de lei, să știe ce își poate trata în această unitate medicală sau nu. Pe bune! Halal comunicare!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.