Loading

Pentru că, la nivelul comunelor, orașelor, municipiilor și județelor, primarul, respectiv președintele consiliului județean poate propune consiliului local, consiliului județean, după caz, înființarea funcției de conducere de administrator public, Consiliul Județean Vâlcea organizează, în data de 10 martie 2025, ora 10:00, concurs pentru ocuparea funcției contractuale de conducere vacante de Administrator Public al judetului, pe perioadă determinată, respectiv durata mandatului președintelui Consiliului Județean.

Această funcție o poate ocupa, de regulă, o persoană care a absolvit studiile superioare economice, administrative, tehnice sau juridice. Numirea în funcție a administratorului public se face prin dispoziția președintelui consiliului județean. De 8 ani de zile, la Consiliul Județean Vâlcea, funcția de Administrator Public este ocupată de Adrian Mihăilă, care sigur se va înscrie și de această dată la concurs. Ca și atribuții, din câte cunoaștem, Mihăilă se ocupă de partea tehnică, coordonează, conduce comitete/comisii și evaluează anumite proiecte care se implementează în această administrație județeană.

IMPORTANT:


Concursul pentru ocuparea funcției contractuale de conducere este o competiție deschisă tuturor, nu numai celor din propriul partid, așa cum se obișnuiește să ajungă cineva în Consiliul Județean Vâlcea. Administratorul Public trebuie să fie un profesionist și nu un simplu asistent din partidul care a câștigat Consiliul Județean Vâlcea


Se caută o persoană care dorește să facă parte din echipa de conducere, care va colabora cu toate compartimentele din cadrul aparatului de specialitate al președintelui. Rolul administratorului public rezultă din coordonarea de programe, proiecte și activități menite să accelereze modernizarea administrației și serviciilor publice, cu scopul de a crește calitatea serviciilor publice furnizate cetățeanului. Așadar, iată câteva din calitățile pe care ar trebui să le îndeplinească un administrator de succes pentru realizarea unei bune administrații publice: viziune, dedicare, atenție la detaliu, abilitate, cnoștințe de comunicare, etc…

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.