584 total views

…consilierul prefectului Marin și fiul primarului Concioiu?

E destul de clar: cetățenii din Gușoeni vor ca actualul edil să plece din fruntea Primăriei, astfel că s-au implicat în acțiunea de strângere a semnăturilor pentru REFERENDUMUL de demitere. 

Întrebarea care a stat astăzi (la nici 24 de ore de la depunerea listelor) pe buzele celor care de două luni de zile muncesc să strângă semnăturile pentru Referendum a fost: cum au ajuns poze cu listele semnatarilor la primarul Concioiu Nicolae? Doar două persoane au avut acces la liste – prefectul Marin și consilierul lui – Alex Concioiu.

Asta s-a dedus ( n.r. că primarul are listele) din faptul că astăzi, 20 noiembrie 2018, primarul a prins și a intimidat prima persoană care a semnat „pentru” demitere, forțând-o să dea o declarație scrisă, atenție!, pe care i-a dictat-o personal, și din care să reiasă că ea nu a semnat lista pentru suspendarea primarului (foto – declarație atașată). Femeia, deși în fața primarului de frică scrie declarația, își revine și în scurt timp ajunge la postul de Poliție unde face denunțul.

 

Așadar, luni 19 noiembrie, au fost depuse la Prefectura Vâlcea, în jurul orelor 12.45, tabelele cu cetățenii care solicită organizarea unui REFERENDUM privind încetarea mandatului de primar și dizolvarea Consiliului Local al comunei Gușoeni-Vâlcea, în baza prevederilor art. 55 și 70 din Legea 215/2001 a administrației publice, în urma căruia baronul local Concioiu Nicolae are șanse foarte mari să-și piardă titulatura de PRIMAR de care ține cu dinții.

Primarul Concioiu, pentru că a intrat în posesia unor poze cu semnatarii, acum știe cine a semnat și a început demersul de intimidare prin supunere (lucru pe care oricum îl face de când este în primărie) și astfel dorește să strângă aceste false declarații pentru a putea, probabil, contesta listele depuse și nu ține cont că se poate alege cu un dosar penal dacă va continua.

A fost făcut și un anunț de tip APEL, în acest sens, pe pagina unui cetățean din Gușoeni care îndeamnă pe cei ce vor păți ca și consăteanca lor să-l sune de urgență. Acesta mia îndeamnă cetățenii să spună STOP abuzurilor primarului (foto atașat).

Înțelegem atitudinea golănească a primarului, teama de a rămâne fără fotoliul de primar i-a luat mințile, dar și el trebuie să înțeleagă că oamenii s-au săturat de abuzurile lui și în ceasul al 12-lea au pus accent pe atitudine.

Cine este Concioiu Nicolae primar PSD de Gușoeni?

Primarul care își amenință cetățenii, primarul care nu-și servește cetățenii, primarul care nu eliberează documente, primarul care dă în judecată pe toată lumea, primarul care își achiziționează lemne cu banii din bugetul local, primarul care consumă 1200 litri motorină/lună când cota este de 90 l, primarul care-și filmează cetățenii, primarul care-și amendează toți agenții economici, primarul care vinde coșurile de gunoi fără chitanță, primarul care stă cu buruienile la nas, primarul care pune lacăt pe bunurile comunei, primarul care duce comuna spre involuție, primarul care înjură ca la ușa cortului bătrânii și multe altele.

Concioiu Nicolae – sunteți o rușine pentru comuna Gușoeni!

Vom reveni cu informații generoase

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.