133 total views

Staţiunea Băile Govora va deveni, în viitorul apropiat, una din cele mai căutate staţiuni din ţară. Statul chinez şi-a exprimat intenţia de a înfiinţa în staţiunea govoreană un centru medical multifuncţional care va cuprinde şi tratamente prin acupunctură.

primar-mateescu-govoraPrimarul Mihai Mateescu a primit o scrisoare de intenţie din partea statului chinez în acest sens. Oficialii chinezi vor trimite planul detaliat Executivului Primăriei Govora în cel mult 20 de zile. Edilul a mai afirmat că prin acest proiect se vor înfiinţa peste 400 de locuri de muncă.

,,Am primit scrisoarea de intenţie şi tot ce pot să spun este că statul chinez vine ca şi garant în acest proiect. Ei doresc să facă o clinică medicală bazată pe acupunctură, dar care va păstra şi specificul medical al oraşului, cel de tratare a bolilor respiratorii.În maximum 20 de zile vom primi planul detaliat al proiectului şi atunci vom vedea tot ce vor să facă. Le-am explicat că trebuie să menţinem tratamentele specifice zonei pentru că de ele ar putea beneficia şi cetăţenii, cunoscut fiind faptul că Beijingul este unul dintre cele mai poluate oraşe. S-ar putea trata la Govora. Au fost deschişi la propunerea mea, aşteptăm planul. Înfiinţarea lui va crea în Govora peste 400 de locuri de muncă.”, a afirmat primarul Mihai Mateescu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.