258 total views

Zi mare pentru vâlceni, chinezii au descălecat în silozurile de la Seca, pentru cinci ani, poate chiar pentru 10, dacă afacerea se va dovedi profitabilă. Astfel, începând din 17 iunie, chinezii vor putea să-şi mute baza de desfacere pentru zona de sud a ţării în silozurile de la Seca, în Complexul Expoziţional Oltenia.

Se poate spune, fără niciun fel de interpretare negativă, că Europa a investit câteva milioane de euro pentru transhumanţa chinezilor la Seaca, cu bazar cu tot.
Anunţul a fost făcut de primarul localităţii Călimăneşti, liberalul Florinel Constantinescu, săptămâna trecută.
După un ,,deceniu” de singurătate absolută, complexul expoziţional nefiind dorit de nimeni ca partener de afaceri, chinezii l-au găsit suficient de atractiv, chiar dacă e situat la dracu-n praznic, într-un loc în care nici ciorile nu vor să coabiteze cu mama natură.
Conducerea CJ şi a Primăriei Călimăneşti au scăpat de problema cheltuielilor de întreţinere şi a celor salariale. Gheorghe Păsat se poate considera norocos de două ori, dacă pică reţeaua electrică, ceea ce se întâmplă destul de des din cuza subdimensionări ei de către proiectat, chinezii sunt adevăraţi artişti în iluminatul natural pe bază de lampioane parfumate. Astfel, în zilele ploioase, Seaca va fi un adevărat Las Vegas în variantă oltenească.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.