114 total views

Incepand cu luna aprilie 2014, citirea contoarelor de energie electrica se va realiza cu si mai multa acuratete.

Suplimentar fata de citirea clasica a indexului, angajatii ADREM Invest, mandatati de CEZ Distributie pentru identificarea consumului de energie electrica, vor fotografia indexul citit folosind terminalul mobil (PDA) cu care sunt dotati.
Fotografia va realiza corespondenta dintre seria contorului din teren si indexul operat de personalul care efectueaza citirea. Precizam, de asemenea, ca imaginea va cuprinde exclusiv contorul electric, proprietate a CEZ Distributie.
Noul mod de lucru aduce un criteriu suplimentar de validare a citirilor si conduce implicit la cresterea calitatii serviciului oferit consumatorilor aflati in aria de acoperire a CEZ Distributie.
In acest fel, CEZ Distributie continuă să fie alături de consumatori, cautand in permanenta solutii noi pentru o calitate ridicata a serviciului de distributie a energiei electrice.
Amintim că toţi consumatorii CEZ au la dispoziţie Info Linia CEZ, apelabila la numărul unic 0251 929 si disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a semnala orice tip de intrerupere accidentala in alimentarea cu energie electrica. Informatiile comerciale pot fi obtinute (zilnic la acelasi numar de telefon) in intervalul orar 07:00 – 23:00.

Departamentul Relatii Publice
CEZ Romania

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.