120 total views

Conform reglementărilor în domeniul muncii, data de 21 aprilie, a doua zi a sărbătorii Pascale, este declarată Sărbătoare naţională şi zi liberă la nivel naţional. Grupul CEZ în România acordă salariaţilor din Centrele de Relatii cu Clienții zi liberă și pe data de 22 aprilie (a treia zi a sărbătorii Pascale).

Din acest motiv, Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de luni, 21 aprilie 2014, respectiv marți, 22 aprilie 2014.
Începând cu data de 23 aprilie, programul de funcţionare va fi cel normal din zilele lucrătoare, respectiv 08:00 – 16:00 sau 08:00 – 18:00, în cazul Centrelor de Relaţii cu Clienţii din municipiile – reşedinţă de judeţ: Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu.
Pentru orice informaţii legate de serviciile CEZ, clienţii pot apela INFO LINIA CEZ, număr unic de telefon 0251 929, tarif normal pentru apelurile efectuate din reţeaua națională, disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a semnala orice tip de întrerupere accidentală în alimentarea cu energie electrică, iar pentru informaţii comerciale, zilnic în intervalul orar 07:00 – 23:00.

Departamentul Relaţii Publice
CEZ România

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.