944 total views

”…salariile în Consiliul Județean Vâlcea cresc acolo unde trebuie, respectiv la personalul cel mai prost salarizat…nu pentru șefi se măresc salariile în Consiliul Județean, ci pentru acești oameni cu salarii foarte mici”…

Păi și atunci de ce v-ați mărit salariile stimate președinte Rădulescu? Dumneavoastră și cei doi vicepreședinți făceați parte din personalul cel mai prost salarizat?

”Înfumuratul” încearcă să ascundă proasta gestionare a autonomiei făcută cadou de nimeni altul decât șeful lui direct de partid – Liviu PSDragnea.

Știrea din săptămâna ce tocmai s-a încheiat, lansată de Digi24, în care s-a promovat ideea că anumite administrații nu mai au bani de salarii pentru că nu au știu cum să gestioneze autonomia pe care au cerut-o, include pe listă și județul Vâlcea.

Conform Digi24, Consiliul Județean sub administrația Rădulescu a rămas fără bani de salarii și cere de la Guvern, nici mai mult nici mai puțin, suma de 13 milioane lei, aproximativ 3 milioane de euro. Un consilier județean a fost informat, în cadrul unei ședințe extraordinare, despre suma solicitată ca fiind pentru salariile angajaților neclericali ai bisericilor. Acum, ce să înțelegem? Că jurnaliștii de la Digi24 pentru Vâlcea au confundat cerința ”înfumuratului”? Adică nu au știut să citească lista sau nu au știut să facă diferența dintre salariile pentru care nu mai are domnia sa bani?

Deci, independența de a se administra singur, care poate fi o condiție a indivizilor, colectivităților care se bucură de o anumită independență în raport cu autoritatea exterioară sau centrală, care dă posibilitatea celui care nu depinde de nimeni să aibă deplină libertate în acțiunile sale și să administreze prin organe proprii în anumite sectoare, în cazul președintelui Rădulescu, puterea centrală oferită a scos în evidență lipsa capacității de exercițiu.

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.