315 total views

Anual, CEC BANK solicită ștampila și semnătura administratorilor firmelor cliente, pentru actualizarea datelor, banca fiind atentă dacă s-au făcut modificări în conducerea acestor firme pe parcursul anului precedent. Acest lucru se întâmplă de câțiva ani încoace, deși nu credem că ar fi necesar acest control deoarece fiecare firmă și-a desemnat un angajat pentru relația cu banca, acesta având specimen de semnătură și ștampila la purtător. În acest sens, orice schimbare este ușor de identificat din moment ce specimenele de semnături diferă de cele înregistrate, cât și cartea de identitate necesară operațiunilor de numerar.

CEC Bank

Anul acesta, CEC BANK a găsit o altă cale de a-și verifica clienții, foarte ciudată. Ei sunt puși să completeze un formular în care sunt obligați să bifeze niște rubrici referitoare la apartenența politică a fiecăruia, dacă ocupă funcții politice sau administrative, etc. Formularul trebuie semnat și ștampilat.
Pentru ce îi trebuie băncii să știe apartenența politică a clienților și cine beneficiază de această ”statistică”, este extrem de interesant de aflat. Am încercat, însă, funcționara de la ghișeu, numită ”ofițer în relația cu clienții”, n-a știut să ne explice. Ne-a spus că ăsta e ordinul de la București și ei nu fac altceva decât să-l respecte.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.