164 total views

În ultimii 24 de ani, românii au auzit în permanenţă sintagma “liderul locomotivă al partidului”. Pentru mulţi lideri naţionali şi locali, această expresie a rămas o simplă exprimare. Totuşi, pentru unii această expresie nu reprezintă altceva decât un adevăr.

La nivelul judeţului Vâlcea, PSD-ul are noroc de un asemenea lider “locomotivă”. Numele lui este Ion Cîlea, un om extraordinar de bine pregătit profesional, modest, atent la toate problemele semenilor săi şi ca o încununare, un excelent luptător pe scena administraţiei locale. Atacat de foarte multe ori pentru faptul că munceşte, liderul Ion Cîlea a preferat să nu răspundă şi să lase faptele să demonstreze adevărata sa valoare de conducător politic. Foarte mulţi din colegii domniei sale de partid îşi datorează ascensiunea, acestui om care a crezut în ei şi i-a ajutat şi îi ajută în permanenţă.

Faptul că în Organizaţia Judeţeană PSD Vâlcea , nu au existat dezidente sau desprinderi, se datorează în principal talentului său înăscut de manager, modului său de a asculta pe toată lumea şi de a încerca pe calea dialogului să rezolve orice problemă. Adversarii politici nu pot să ierte domnului preşedinte Ion Cîlea, enorma sa popularitate din rândul oamenilor din acest judeţ. Această popularitate, preşedintele Ion Cîlea şi-a dobândit-o prin muncă continuă şi asiduă, prin disponibilitatea de a asculta problemele oricărui cetăţean şi prin respectarea întotdeauna a cuvântului dat. Ce nu înţeleg adversarii politici ai lui Ion Cîlea este că această practică de apropiere faţă de semenii săi, nu este o invenţie comunistoidă, ci o practică politică democratică apărută din cele mai vechi timpuri.

Să nu uite, cei care îl critică pe preşedintele Ion Cîlea, că orice lider politic dintr-o ţară democrată îşi are asigurată popularitatea, dacă este în primul rând , receptiv la problemele celor care-l votează. Daca l-am întreba pe preşedintele Ion Cîlea ce le doreşte adversarilor săi politici, suntem siguri că am obţine un răspuns de genul “ să fie sănătoşi şi întotdeauna să-i respecte pe cei mulţi şi anonimi, cei care de fapt le dau puterea”.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.