346 total views

Noua lucrare din punctul „la Nuică”, realizată de administrația Gutău, cu firma de casă Alex Construct, poate să aducă zilnic amenzi de circulației fiecărui șofer. Din filmul atașat acestei informări de presă, se vede cum chiar mașina de poliție încalcă cu bună știință linia continuă.

Oare conducerea Poliției Rutiere Râmnicu Vâlcea i-a girat primarului această facilitate?

Cine a făcut studiu de trafic, domnule primar, domnilor de la rutieră? Dacă acest sens giratoriu a fost aprobat și are avizul biroului rutier municipal din cadrul IPJ Vâlcea, nu este bine deloc și nu vrem să comentăm mai multe. Această zonă poate aduce tot zilnic evenimente rutiere care pot aduce un blocaj total minute bune.

Domnule primar, vă place că datorită dumneavoastră, noi șoferii, încălcăm regulile de circulație? Aveți acord scris cu cei de la Rutieră să nu vadă acest lucru? Așa gândește administrația Gutău? Apreciem lucrările de calitate pe care le faceți și ne mândrim cu ele. Și conform zicalei – „altu’ moare ș-așa n-are”, probabil vă întrebați de ce nu putem, unii, să fim mulțumiți de eforturile pe care le faceți pentru confortul pe care ni-l creați. Pentru că…lucru de mântuială cu bani grei!

Sperăm ca cei de la Rutieră să se sesizeze la cele prezentate și să ne transmită un punct de vedere oficial.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.