343 total views

În data de 6 ianuarie publicam, și sesizam în același timp Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, articolul cu titlul „Neață „îl ajută” pe Gutău să-și ia înjurăturile cele mai dure chiar în primele ore ale Anului Nou”, în care prezentam faptul că în ultima seară din anul 2019, deputatul Neață nu a respectat legea, parcând neregulamentar, protejat fiind chiar de lucrători din poliție.

Nu mai reluăm firul întâmplărilor, articolul putând fi recitit accesând link-ul atașat mai sus, dar prezentăm răspunsul conducerii Poliției cu privire la staționarea neregulamentară pe bulevardul Calea lui Traian, în seara zilei de 31 decembrie 2020. Răspunsul este destul de ambiguu. Motivul? Mai multe informații nu au putut fi oferite pentru că legea nu permite. Înțelegem că lucrătorul responsabil cu datele cu caracter personal a verificat și a ales să nu ne furnizeze numele celui care a fost sancționat și nici cum. Păi atunci Neață Eugen, pentru că despre el este vorba, parlamentar al României, să facă sesizare la organele în drept că pe portalul Camerei Deputaților are scris numele și vede toată țara „datele lui cu caracter personal”. Și nu ne întrebați dacă lucrătorii care i-au asigurat protecție deputatului au fost sancționați, băgați în comisia de disciplină ori alte „evaluări”, sunt tot date cu caracter personal. Hai c-am rezolvat și cazul asta. Nu mai puneți întrebări…omul a plătit pentru ce a făcut. Subiect închis.

Ne cerem scuze că nu am publicat pe data de 27 ianuarie, când am primit răspunsul, dar alte subiecte de interes local mult mai importante, au fost prioritare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.